Хороскоп за деня – 5 декември 2022, понеделник Овен Ако желаете

...
Хороскоп за деня – 5 декември 2022, понеделник Овен
Ако желаете
Коментари Харесай

Близнаците се понасят на крилата на мечтите, Везните да не експериментират със здравето!

Хороскоп за деня – 5 декември 2022, понеделник

Овен
Ако желаете промени в живота си, планирайте ги в този момент! Денят е оптимален за дамите, които са способни авансово да обмислят всичко. Освен своите правила, може да се наложи да защитавайте и обичания човек, в случай че някой дръзне да опетни достойнството му. Не давайте пари назаем!

Телец
Неочаквани условия или вести ще привлекат вниманието ви. Бъдете деликатни при договаряния! Може да получите непристойно предложение. Внимавайте, не ви е ден за случки! Забежките ви ще бъдат разкрити и ще си понесете наказването. Не давайте пари назаем!

Близнаци
Чувствителността ви е изострена. Може да потънете в носталгични мемоари или да се понесете на крилата на фантазиите, само че се постанова да стъпите на земята. Възможни са промени в връзките с ваш непосредствен. Опитът за изясняване на връзките е жертван на неуспех. 

Рак
Ще намерите поддръжка в фамилията си, а и в общуването за своите хрумвания. Заложете самоуверено на интуицията си, като не забравяте да анализирате всяка зародила детайлност! Въздържайте се от залагания и вложения в недвижимо имущество! Върви ви в любовта, забавлявайте се!

Лъв
Опростете стъпките към реализиране на задачите! Амбициозните ви планове ще претърпят смяна. Действията ви се съпровождат с незабавни резултати. Разширявайте своите креативен пориви, като търсите съответна среда! Обърнете внимание на хората, които участват в живота ви!

Дева
Нужна ви е убеденост, с цел да се справите със дилемите, с които сте се нагърбили. Ако околните не ви поддържат, вероятността за триумф е дребна. Не си изкарвайте обаче яда на тях! Споровете няма да ви създадат по-щастливи. Носете седеф! Този кристал понижава напрежението, работи успокояващо. 

Везни
Предстоят ви значими решения, които ще доведат до огромни промени. Нещо няма да може да продължи както досега. За да не бъдете разбрани от обичания човек неправилно, разговаряйте и си изяснете добре всичко! Не експериментирайте със здравето си! Лечебният апетит може да ви навреди. 

Скорпион
Нуждата от непосредственост с индивида, който обичате ви прави раздразнителни и даже малко ревностни. Ако не срещнете схващане, не прибързвайте с заключения и дейности, тъй като нараните ли го (я), ще съжалявате! Изгонете скуката с една хубава книга или среща със остарели другари!

Стрелец
Заобиколени сте от положителни хора, които ви предават своя мощен заряд от сила. Това е една от аргументите този ден нищо да не е в положение да ви помрачи положителното въодушевление. Разхождайте се с другари, спортувайте или флиртувайте и се забавлявайте!

Козирог
С няколко благи думи някой може да допре сърцето ви и до момента в който мечтаете, ще ви подтиква да търсите повече занимания. Не подценявайте обаче здравето си! Ако имате хронично заболяване, може да се обостри и положението ви да се утежни. Вземете профилактични ограничения!

Водолей
Най-омразната дума през днешния ден е „ би трябвало “. Трудно ще понасяте каквато и да било насила и ще сте подготвени на всичко, с цел да отбраните правата си. Гледайте въпреки всичко да не се стига до физическа кавга! Обърнете внимание на здравословното си положение! Уязвими са шията и гърлото.

Риби
Склонни сте да обръщате внимание на всичко, което се случва край вас, а в този момент би трябвало да се концентрирайте в личните си цели. Не можете да измененията света, само че имате късмет да извършите живота си по-хубав. Това е прекрасен ден и за пояснение в обич, и за извършване на покупки.

за всички зодии
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР