Хороскоп за деня – 1 юни 2023, четвъртък Овен Нямате никакво

...
Хороскоп за деня – 1 юни 2023, четвъртък Овен
Нямате никакво
Коментари Харесай

Вълшебни мигове ще радват Овена, а Близнаците да се подложат на диета!

Хороскоп за деня – 1 юни 2023, четвъртък

Овен
Нямате никакво време за губене. Налага се да вършите няколко неща едновременно. Тази лудница може да ви изцеди, само че никога не трябва да пренебрегвате тези, които обичате! Дайте им това, което заслужават! Хармонизирайки връзката си, миговете ще станат вълшебни.

Телец
Сега е моментът да се докажете като добър експерт. Съдбата ви дава благоприятни условия, които не би трябвало да се пропущат. Може да употребявате времето и за разрешаване на противоречиви въпроси със свои родственици. Не пропускайте да зарадвате обичаната!

Близнаци
Ставате по-емоционални, само че се постанова да сте деликатни и тактични в връзките си с вашите сътрудници и близки. Не търсете виновността в другите за това, което ви се случва! Уязвим е и дванайсетопръстникът.  Добре е да се подложите на диета, като избягвате месото. 

Рак
Може и да не вярвате в телепатията, само че през днешния ден ще „ улавяте “ възприятията и мислите на близките, без даже да подозирате, че имате такива качества. Всъщност те са заложени във всеки от нас и в случай че желаете, може да ги развиете. Не претоварвайте сърцето! Може да почувствате и болки в гърба. 

Лъв
Съветите на опитни сътрудници и на възрастните хора ще се окажат доста потребни за кариерното ви развиване. Сега нищо не може да наруши спокойствието ви. Разчитайте повече на интуицията си! Може да влюбите, само че връзката надали ще е дълготрайна. 

Дева
Имате хубава концепция, само че реализацията й може да изчака. Сега обаче може да се заемете с създаването на бизнес проект. Планирайте деликатно средствата, които би трябвало да се вложат за начинанието! Не подценявайте препоръките и упътванията на по-опитни хора!

Везни
Периодът е подобаващ за разискване на настоятелен въпроси. Може да се споразумеете с шефа за по-висока заплата. Ще би трябвало обаче да полагате повече старания на работното място. Не е желателно да ходите на доктор, тъй като има риск да ви сложи неверна диагноза. 

Скорпион
Не давайте пари назаем и не сключвайте имотни покупко-продажби! Периодът не е добър за бизнес. Внимавайте, тъй като може да станете жертва на измамници! Пестете физическите си сили. Не посещавате многолюдни места! Желателно е да си останете вкъщи.    

Стрелец
Този ден като че ли е зависим на законите на Мърфи. Ако нещо ще се обърка, то безусловно се обърква. Опитайте се да намерите общ език с сътрудниците! Сега не е моментът да сключвате съглашения или да водите договаряния. Не подписвайте документи. Не давайте пари!

Козирог
Умението бързо да се ориентирате в обстановката през днешния ден ще ви е от изгода. Ще се появи значима информация, на която би трябвало да обърнете повече внимание. Покажете на обичания човек, че му имате доверие! Самотните имат късмет да срещнат сродна душа.

Водолей
Изпълнени сте със сили, само че портфейлът ви е на път да се изпразни. Опитайте се да си извършите значимите задължения преди обяд! Внимавайте с разноските! Не купувайте компютри или мобилни апарати, тъй като евентуално ще се окаже, че са дефектни! 

Риби
Мнозина от вас ще почувстват, че силите им са на изчерпане. Заемете се с осъществяването на дилемите, които изискват по-малко старания! Избягвайте физическите натоварвания, а по този начин също и досадниците! Бъдете деликатни при работа с електрически уреди!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР