Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще се чувствате добре,

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще се чувствате добре,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 24 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще се чувствате добре, в случай че изключим терзанията ви дали ще ви стигнат парите за това или това. Вложете повече творчество и се пробвайте сами да извършите някои от нещата, които са ви нужни. Ще видите какъв брой по-ценен ще е резултатът за вас

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще ви се желае да ви виждат и да ви се възхищават, само че всички ще са някак дистанцирани. Май първоначално ще би трябвало да се задоволите със личната си компания.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще се чувствате супер. Като прибавим, че е и същински формален празник,това значи още един ден, в който да се порадвате на живота.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Искате или не, само че ще би трябвало да свършите голям брой досадни задания. Ще се справите несъмнено, само че не прекалявайте с рестриктивните мерки, които сами си налагате. Отпуснете малко душата, финансовите усложнения напоследък май много ви потискат.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще видите осъществени доста от проектите си,което несъмнено е мотив за наслада. Днес ще сте много истински, което ще е от изгода, когато би трябвало да се справите с изненадите, които ще ви сервира ориста.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Опиянени от обстоятелството, че нещата се случват съгласно желанията ви, сте склонни да подценявате смисъла на другите хора и е допустимо даже да си позволите да кажете неща, които не трябва. Мислете добре преди да говорите.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Един трогателен и прочувствен ден. Трудно ще ви е да спрете даже за минутка на едно място. Един сантиментален излет ще ви направи необикновено щастливи. Големият вкус може да ви изиграе неприятна смешка, бъдете по-умерени.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не се опитвайте да подредите любовта си, тя не се поддава на такива операции. Просто бъдете себе си и не анализирайте непрекъснато всичко протичащо се.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един празник, който ви е някак непознат и отдалечен, неразбираем към момента. Днес ще имате предпочитание просто да сложите ред в нещата, които и без друго са толкоз комплицирани. Важно ви е да видите осъществени личните си фантазии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР