Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не внасяйте напрежение в

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не внасяйте напрежение в
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Януари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не внасяйте напрежение в дома си, а се пробвайте да го поразсеете с малко повече физически старания. Идете на фитнес, в случай че нямате опция да попътувате отвън града.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Хубав ден, да се поразходите малко на въздух, без значение от времето. Е, може да се видите с другари, да побъбрите малко, може и да научите нещо забавно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще мислите по съществени въпроси. Само не се потискайте от всякакви дреболии, погледнете обстановката в очите и действайте самоуверено и уверено.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Денят дава обещание да бъде просто незабравим. Само си повярвайте, че в действителност сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкоз, само че и не приемайте всичко прекомерно персонално.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще ви се желае да избягате от всички отговорности и отговорности. Но пък можете да прекарате отлично в компанията на обичан човек. Всичко ще ви наподобява някак необичайно и нереално, само че това може да значи просто, че живеете в приказка.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Намерете време да изслушате хората към вас, не се скъпете и недейте да важничите. Има потребност да показвате какво чувствате, не се затваряйте в себе си. Търсейки вниманието на другите, забравяте сами да обърнете внимание на себе си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не бъдете прибързани в оценките си за събитията. Това, което може да приемете като персонално огорчение е в действителност един не добре дефиниран комплимент или дружеска смешка.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не е рационално да изказвате на висок глас отзиви, които не бихте желали да стигнат до ушите на тези, за които говорите. Най-добре да говорите за по-обикновени нещица и да не обсъждате който и да било.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ден, в който няма да ви се желае да ходите далеко, а да си останете у дома и да помързелувате. Всъщност има доста неща, които сте си дали обещание, че ще свършите точно през днешния ден. Ами спазвайте си обещанията.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР