хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес повечето дейности ще Ви се отдават с

...
хороскоп от astrohoroscope.info
Овен
Днес повечето дейности ще Ви се отдават с
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 05.12.2021 г.


хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес множеството действия ще Ви се отдават с лекост, само че най-много говоренето. Бъдете по-премерени в думите си, тъй като елементарно може да нагрубите някого, а това несъмнено не Ви е нужно.

Телец



Удобен ден за посрещане на посетители и за пътувания. Ако се занимавате с креативна активност, резултатите може да се окажат по-добри от предстоящото.

Близнаци

Внимавайте през днешния ден какви ги говорите. Рискувате да се скарате с другар поради дреболии. В последна сметка има неща, които са по-важни от това да безусловно да бъдете прави. Изберете другарството пред правотата.

Рак

Ако съумеете да се усамотите, може да реализирате някои от хрумванията си. Проверете парите в наличност, въпреки всичко на следващия ден е значим предколеден празник.

Лъв

Днес може да изпитате голямо предпочитание да харчите и да деянията благотворителност. Не правете неща, за които след това ще съжалявате. Офертите са примамливи, само че в действителност ли се нуждаете от тези неща. Може би би трябвало да насочите вниманието си към тези неща, които не се купуват с пари.

Дева

Може да се потопите в търсенето отговор на значими житейски въпроси.Вие го умеете това до съвършенство,но въпреки всичко бъдете малко по-практични.

Везни

Един лек, даже малко леконравен ден. С лекост ще раздавате пари и внимание, което единствено по себе си не е неприятно, само че въпреки всичко имайте и едно мислено. Внимавайте какво обещавате.

Скорпион

Ден по-подходящ е за труд и творчество,нежели за комплицирани диалози и разисквания. Пазете се да не Ви въвлекат в някоя конспирация.

Стрелец

Днес ще имате задоволително сила даже планина да изместите. Склонността Ви да обещавате невъзможното може да докара до недоразумения, бройте до 10 преди да обещаете каквото и да е.

Козирог

Ще бъдете наясно какво тъкмо желаете (както винаги), само че може би ще срещнете пречки при реализацията. Не се амбицирайте непременно да съумеете незабавно, имайте самообладание.

Водолей

Ще Ви бъде елементарно докажете себе си във всичко, което вършиме. Ще Ви притеглят странни неща, както постоянно и ще Ви е мъчно да обясните на близките за какво вършиме нещата тъкмо по този метод, а не по различен. А в действителност това е очарованието на разликата. Единственото предизвестие е, да не се пробвате да угодите на всички.

Риби

Тази неделя наподобява ще Ви ангажира прекалено много. Затова пък вечерта ще изпитате най-много насладата от добре свършената работа. Тогава и умората е сладка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР