хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ден за разговори на философски теми и неща,

...
хороскоп от astrohoroscope.info
Овен
Ден за разговори на философски теми и неща,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 06.12.2021 г.


хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден за диалози на метафизичен тематики и неща, надалеч от бита. Ще имате безчет хрумвания кое по какъв начин да се случи и нека намерите запалянковци да Ви оказват помощ.

Телец



Опитвате се да наложите лична линия на държание без да Ви е грижа дали е използвана за всички останали. Тази тактика е печеливша за малко. Нещата, които устоят във времето са тези, които носят изгода за доста хора.

Близнаци

Малко под напрежение е този ден. На първо място би трябвало да разберете аргументите, които Ви карат да се усещат по този метод. За да излезете от сходно положение, просто би трябвало да извършите нещо, каквото и да е, само че е значимото да е физическо деяние.

Рак

Доста ще капризничите, а това в един миг това към този момент няма да е забавно на никого. Не се обиждайте на другите, а погледнете себе си - за какво се държите по този метод, какво тъкмо Ви липсва. Опитайте сами да разберете себе си, вместо да се сърдите и цупите.

Лъв

Задълженията Ви ще са много, освен това, свързани със периоди. Неподходящ ден за диалози с институции и органи на властта. Бъдете търпеливи.

Дева

Желанието Ви да избягате от отговорностите си е разбираемо, въпреки всичко празник е, дребната Коледа. И въпреки всичко, първо си свършете работата, след това празника. Даже може точно това да Ви стимулира да действате по-бързо.

Везни

Проблемите със средствата за връзка, не трябва да се трансформират в информационни проблеми или пък в мотив за спор. Пък и през днешния ден споделят е ден за чудеса. Направете най-малко едно.

Скорпион

Ще се чувствате лимитирани от събитията, ще Ви се коства, че всички Ви товарят с проблемите си. А в действителност другите са просто огледало на протичащото се вътре във Вас. Всъщност кой кого натоварва...

Стрелец

Доста капризни ще сте през днешния ден. Май и самите Вие мъчно ще дефинирате какво тъкмо желаете. Основната Ви задача е да определите личните си стремежи, цели, направления. След това пътят самичък ще се отвори пред Вас.

Козирог

Нещата ще стават по-трудно и с цената на доста нервна сила. А може би би трябвало да потърсите насладата в тези дребни дребни неща и да не се насилвате излишно. Не постоянно изгодата е материална, дори повече пъти не е.

Водолей

Не се безпокойте, не се тревожете, а просто се отпуснете. Бъдете със фамилията, в случай че пък има и именници, празникът е подготвен. И внимавайте да не Ви заседне някоя рибена кост в гърлото.

Риби

Доста именници имате да поздравите през днешния ден, въпреки че празниците не са това, което бяха. Хората посвикнаха с чувството за неустановеност, само че пък нали по-важното е да не губят чувството си за празник. Подарете на някого празник, направете нещо благо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР