хороскоп от astrohoroscope.info Овен Сутринта всичко ще ви се струва,

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Сутринта всичко ще ви се струва,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 10.05.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Сутринта всичко ще ви се коства, че тече постепенно и протяжно. Но пък има потребност и от такива спокойни дни, не действайте преждевременно и безогледно.

Телец

Изхвърлете от мозъка си всички мисли за проблеми и неприятности. Нека този ден е за радостни мисли, грижа за себе си и всичко това, което ви радва.

Близнаци

Сериозното натоварване се отразява неподходящо на самочувствието ви. По-малко стойте зад компютъра. Трябват ви пресен въздух и витамини.

Рак

Интересен ден със своите си красоти и дефекти. Но какви биха могли да са минусите на един майски ден, личните ви ограничаващи мисли. По-добре да мислите позитивно, в сравнение с негативно, по-добре да се смеете, в сравнение с да плачете, само че пък вие избирате тоналността през днешния ден. Дано се получи хубава комбинация.

Лъв

Започвате деня с ясно изразеното предпочитание какво желаете да постигнете и мъчно някой ще ви отклони от пътя. А в действителност е толкоз добре през днешния ден да отидете измежду планината. Нуждата ви от непоклатимост и структурираност ще откри своето утешение.

Дева

Ще контактувате и ще се учите от хора, които са престижи в своята област. Това от своя страна ще дава и на вас нов и по-глобален взор. Хубаво е да намерите време да дадете отмора и на мозъка.

Везни

Проблемът през днешния ден ще е в напрежението. Някак от вътрешната страна ще ви идва. Решението е в самите вас. Дишайте, дишайте надълбоко и успокоявайте мозъка. Умът е най-големият ни манипулатор. И открийте това, което ви вдъхва религия и оптимизъм. Винаги има излаз, единствено се издигнете над обстановката.

Скорпион

Най-голямата ви наслада и най-голямата ви болежка през днешния ден ще идват от партньорските връзки. Трудно е от време на време да схванеш другия, изключително когато има недоизказани неща. По-лесно е, когато сте откровени един с различен. Да от време на време боли, само че пък е чисто и ясно.

Стрелец

Улисани в това да подреждате нещата и да въдворявате ред, забравяте най-важното - хората. Хората са по-важни от мнимия ред. Подреждайте връзките си, тогава предметите като че ли сами ще си намират местата.

Козирог

Днес ще си взаимодействате креативен и в наслада. Ден да покажете любовта си. Привечер ще се наложи да преподредите и преорганизирате проектите си, по този начин е - бъдете практични.

Водолей

Най-ползотворно ще е времето сред 10 и 12. Използвайте го пълноценно - довършете нещата, които са изостанали или са незавършени. Трябва да приключите едно, с цел да стартирате друго, нали?

Риби

Сутринта може да се сбъдне една ваша дребна фантазия, а какво по-хубаво начало на деня от това. Оттук насетне денят ще е прелестен и цялостен за вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР