хороскоп от astrohoroscope.info Овен Стабилно и уверено вървите към приключване

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Стабилно и уверено вървите към приключване
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 27.02.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Стабилно и решително вървите към привършване на този месец с вяра, че въпреки всичко светът се връща към едно по-спокойно житие. Време да подредите, на първо място себе си.

Телец

Общо взето е днамичен ден, в който ще би трябвало да докажете креативните си хрумвания в практиката. Трудно ще ви е да се измъкнете и, несъмнено, това ще отключи импровизаторския ви гений.

Близнаци

Вълнуващ ден ви чака. Има какво да споделите с другите, само че най-много с тези, които са ви близки на сърцето. И не драматизирайте прекомерно, в случай че не всичко става съгласно упованията ви.

Рак

Ще имате голяма потребност от внимание и поддръжка през днешния ден, само че дано да не става с манипулирайки възприятията на другите. Макар че това са усеща, скоро ще се изпарят.

Лъв

Успехът във всяка една активност и най-много в партньорството зависи от умеенето за връзка. Днес ще имате опция да потренирате вярно изложение.

Дева

Умерените наслади, без скрупули несъмнено са здравословни. Не прекалявайте с нищо през днешния ден, даже и с диетите и прочистването на контактите в телефона. Никога не знаете кой ще Ви потрябва още веднъж.

Везни

Не се опитвайте да се упреквате за всичко, с това на никого няма да помогнете, минимум на себе си. Ден да си простите, само че да не забравяте за какво.

Скорпион

И предишното може да има бъдеще, единствено би трябвало да му дадете късмет. Все отново не оставайте там прекомерно дълго.

Стрелец

Свободата и независимостта са резултат от умеенето да спазвате разпоредбите и нормите на обществото. А спазването идва от разбирането. Помислете за това.

Козирог

Не чакайте подобаващия миг да пристигна, използвайте сегашния и това, с което разполагате. Колкото по-напред отивате, толкоз повече благоприятни условия ще откривате.

Водолей

Не забравяйте, че въображението е по-могъщо от знанието, митовете са по-силни от историята и фантазиите са по-силни от обстоятелствата. Не спирайте да мечтаете.

Риби

Интересен ден за вас, със мощна вътрешна динамичност. Добре е да имате едно мислено и да не приемате всичко за дефинитивно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР