хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще упорствате за постигането на нещата,

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще упорствате за постигането на нещата,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 09.05.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще упорствате за постигането на нещата, които желаете. А вашето твърдоглавие и упоритост са пословични, надали някой може да се мери с вас. По-важният въпрос в действителност е - какво е желанието ви и каква нужда удовлетворява?

Телец

Ще решавате извънредно независимо и без значение, което може да се изтълкува като протест, въпреки че вашите претекстове сигурно са извънредно благородни. Но независимостта има склонността да предизвика предпочитание за ръководство и послушание. И по този начин - от кого желаете да сте самостоятелни?

Близнаци

Идеализирате прекомерно доста хората и нещата към вас, а това води до рисково струпване на илюзии. Загубата на илюзии за вас може да наподобява като загуба на живота в един миг. Просто пробвайте да сте по-практични и реалистични. Можете да бъдете.

Рак

Сякаш ще мултиплицирате вчерашния ден, само че с някои усъвършенствания от нещата, които към този момент сте разбрали. Все по този начин с схващане за груповата динамичност, само че към този момент с нови хрумвания. Просто бъдете подготвени за опити.

Лъв

Днес ще ви удовлетворява единствено най-хубавото. Самите вие ще се стремите да изглеждате по най-хубавия метод и покажете върховите си качества. Ако го вършиме поради другите, а не, с цел да задоволите самолюбието си, е прелестно, другояче е просто снобизъм.

Дева

Денят на Победата дали е ден, който ви носи ентусиазъм и наслада, ден, който ви кара да отчетете успехите в битката със самите себе си? Замисляли ли сте се, обаче - в случай че успехите себе си си, надвит ли сте или победител?!? Хубав ден за метафизичен размисли.

Везни

Очарованието ви е заразно и с него каменни сърца можете да разтопите. Голяма мощ ви спохожда, използвайте я умно и с мярка.

Скорпион

Имате сила като същинска нуклеарна централа през днешния ден. Все отново контролирайте полуразпада, тъй като другояче може да станете 'радиоактивни'.

Стрелец

Мощна притегателна мощ излъчвате, не се съмнявайте в това и не омаловажавайте себе си. Специални сте, разнообразни сте, просто си позволете да го живеете.

Козирог

Ден за игри, за танци и занимания. Време е да организирате едно пролетно празненство или просто да се състезавате с другари. Надбягване с ролери е едно положително начало, само че в случай че към момента не сте ги овладели, може да си извършите надяждане със сладолед. Предметът на надпреварата е ваша грижа, проявете творчество.

Водолей

Някакъв имагинерен боязън за околните ви ще ви налегне през днешния ден. Изглежда е време за повече дейности и интензивност. А страховете съвсем постоянно са просто една игра на мозъка, подплатена от моделите, насъбрани в детството ни. Изследвайте този боязън, опознайте го и го опитомете.

Риби

Днес можете да продадете даже ледник на ескимос, толкоз доста ще Ви бива да откривате подобаващата стока за подобаващия покупател. Или просто ще ви е елементарно да се забавлявате с комерсиалните процеси. Просто експериментирайте, с изключение на новопридобитите умения, ще ви е и занимателно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР