хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще привличате цялото внимание, ще се

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще привличате цялото внимание, ще се
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 04.08.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще притегляте цялото внимание, ще се намирате в центъра на всички събития. Ако се стремите към водачество, през днешния ден ще го получите на тепсия. Подходящ ден за рекламни интензивности.

Телец

Днес ще ви се наложи повече да говорите, с цел да утешите някого или да му помогнете да откри правия път. Има огромна заплаха да се увлечете в нравоучения. Внимавайте да не станете досадни.

Близнаци

Днес ще получите вярната информация, само че мъчно ще съумеете да пресеете значимото или просто ще се залавяте с прекомерно доста неща едновременно. Филтрирайте съгласно това, което ви харесва най-вече.

Рак

Не позволявайте ината и неразбирането да ви обрекат на самотност през днешния ден. По-добре е да отстъпите, в сравнение с да се държите за някакви закостенели хрумвания или да се вършиме на мъченици. Повярвайте, никой няма да го оцени.

Лъв

Днес най-сетне ще ви се отдаде случай да покажете на близките какъв брой доста ваши прелестни качества не са забелязали до момента. Не се надувайте, ще развалите целия резултат.

Дева

Бъдете подготвени - следва ви прекомерно комплициран избор, освен това в много щекотлива сфера каквато са персоналните взаимоотношения. Някои ваши думи и дейности ще учудят даже самите вас.

Везни

Днес ще бъдете малко лековерни, само че пък това няма да ви навреди. Да ви измами никой няма да посмее, само че пък да повярва човек в някакви небивалици си е занимателно.

Скорпион

Колко дълго може да се оплаквате и да се жалвате от живота? Погледнете цветята, послушайте птиците, това е по-добър метод да си прекарвате времето. А пък като гледате и слушате, може и по-добре да ви стане.

Стрелец

Ако желаете да извършите нещо по този начин както смятате за нужно, а не както са ви обяснили, ще ви се наложи малко да се попреструвате. Не възразявайте, неефикасно е. Просто слушайте, а след това действайте както смятате.

Козирог

Глупаво е да продължавате да спорите, в случай че причините на съперника са неопровержими. Днес евентуално ще ви се наложи да признаете своя неточност и колкото по-скоро го извършите, толкоз по-бързо ще бъде забравена.

Водолей

Денят носи компликации за мнозина, само че те са преодолими, в случай че действате съсредоточено. Обърнете внимание на здравето си. Среща с другари ще ви се отрази релаксиращо.

Риби

Днес ви е обхванала една лепкава британска меланхолия, та чак вие не се понасяте. Излезте на открито, пообщувайте с хората. Малко слънчеви бани ще ви се отразят добре, пък и толкоз романи стартират по този начин - със слънчеви зайчета и закачливи диалози. Изживейте живота си като че ли сте в разказ. Пуснете черните мисли да видят слънцето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР