хороскоп от astrohoroscope.info Овен Няма да искате да бъдете сами

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Няма да искате да бъдете сами
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 31.07.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Няма да желаете да бъдете сами даже за момент. Това е отлично, само че не мислите ли, че търсите някаква опора у колегата, която ви липсва на вас?

Телец

Лесно може да получите всичко, което си пожелаете през днешния ден, просто би трябвало да вярвате, че е допустимо и да имате търпението да го дочакате да се случи.

Близнаци

Невероятно деятелен ден. Не се оставяйте на летния мързел, а приемете провокациите, които ви насочва ориста. Със сигурност няма да съжалявате.

Рак

Задълбали сте в някакви минали проблеми и никой не може да ви убеди какъв брой прелестен е животът. А е лято - морето се вълнува, горите шумят и щурците пеят, напряко е като сън в лятна нощ и нищо не може да промени това.

Лъв

Нали знаете, че това, което сами си извършите никой не може да ви направи. Ами помогнете си сами, направете си магически този летен ден.

Дева

Ще сте супер превъзбудени от всичко, което ви се случва и мъчно ще си намерите едно място. Май е време да грaбнете сърфа и да поборите малко вълните.

Везни

Забавно и предизвикателно приключва този месец, с цел да отвори вратата към идващия. Най-важното през днешния ден - не позволявайте на страстите да повлияват на решенията ви.

Скорпион

Опитайте да подредите нещата по различен метод или по-скоро оставете ги да се случват сами, вярвайте в мъдростта на ориста и я следвайте.

Стрелец

Движението е живот, а през лятото е и нещо доста повече - наслада, обич и каквото си пожелаете. Само би трябвало да знаете какво желаете, нали.

Козирог

Лято, лято, щурчова ария... Отпуснете душата си и чуйте песента на щурците и поривите на сърцето. Позволете на живота да протича през вас.

Водолей

Това е необикновен ден за завършения. Духът няма да откри покой, до момента в който не направи нещо щуро. Какво пък - лято е.

Риби

Малко мъчно ще се адаптирате през днешния ден, само че това се дължи основно на вашата недоверчивост и огромни условия. Защо не разпуснете малко?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР