хороскоп от astrohoroscope.info Овен Не обличайте мантията на критикаря, отново.

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Не обличайте мантията на критикаря, отново.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 08.05.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не обличайте мантията на критикаря, още веднъж. Вероятно ви дава някакво мнимо чувство за сигурност и задоволство за личната справедливост, само че... Дава ли ви рецензията наслада, благоприятни условия, обич? Търсете оттатък нея, не се закотвяйте върху неналичията, а търсете опциите.

Телец

Малко нервни, малко сприхави, малко ядосани, малко неуверени, само че доста изобретателни, с доста благоприятни условия и доста другари. Не давайте преимущество на дребното пред доста, бъдете многост и цялост!

Близнаци

Слава Богу, че имам другари е рефренът на днешния ден и ще имате доста мотиви да си го припявате. Междувременно не забравяйте за къде сте се запътили.

Рак

Предизвикателен ден се обрисува за вас. Сблъскват се потребността ви от сигурност, желанието за изява и напора да действате в този момент, тук и незабавно. Интересно кое ли ще вземе връх? При всички положения - пазете главата!

Лъв

Вдъхновяващ и окриляващ ден, който ще ви даде проект и убеденост, че сте на прав път. Следвайте фантазиите си, не позволявайте на критикарите да ви разубедят, вие най-добре знаете, че значимото е да не се отказвате.

Дева

Леко под напрежение ден. Ще са ви нужни доста сили и вярна устременост, в случай че желаете да постигнете своето. Бъдете подготвени да се откажете от ненужното в името на това, което ви води напред.

Везни

Другите могат да са най-големият ви дразнител и най-големият мотиватор. Ако се случва първото, сменете гледната точка. Използвайте компликациите, с цел да ви стане по-лесно.

Скорпион

Ден, в който ще се наложи да свършите работа за няколко индивида или най-малко да ги организирате. Не губете задачата и не позволявайте ласкателствата да трансформират отношението ви.

Стрелец

Една ясна, съответна, подредена, чиста, предстояща... Любов ви е нужна, само че обич ли ще е тогава. Просто ви е значимо да сте значими за някого. Защо не започнете със себе си?

Козирог

У дома. Кое е това място, което е вкъщи и то място ли е, време или нещо друго - възприятие, чувство, сигурност, мама...? Едни такива странни мисли и усеща ще гравитират към вас. Но пък може и да намерите удовлетворяващ отговор.

Водолей

Много срещи, само че кои от тях са смислени и потребни, а кои просто пият от скъпото ви време? Бъдете ревностни към времето си, всичко останало може да се откри някак, само че времето е най-ценното. Разбира се след любовта, само че тя е друга работа.

Риби

Кое е скъпото и какво го прави такова точно за вас? Ето това е въпросът на днешния ден и не се опитвайте да избягате от отговора, тъй като той ще ви даде основата за смисъла на всяко нещо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР