хороскоп от astrohoroscope.info Овен Моментът не е подходящ да се

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Моментът не е подходящ да се
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 13.05.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Моментът не е подобаващ да се отдавате на черни мисли и да се чувствате като жертва. Позволете си да се порадвате на живота, живейте за мига.

Телец

Съчетайте предизвикателното и ексцентричното с практичното и ще пожънете величествен триумф. Само не действайте преждевременно, пребройте до 10.

Близнаци

Трудно ще приемате препоръки и директиви, а е добре да се съобразите, изключително в случай че става дума за пари. Безцелните диалози ще ви изнервят. Важно е да виждате резултатите от напъните си.

Рак

Днес ще сте извънредно дружелюбни и подготвени да удовлетворите потребностите на всеки, който ви помоли, а даже и без да ви моли. Хубаво ще им е на другите да се навъртат към вас, до момента в който не започнете да се обиждате. Не се превръщайте в глезено дете.

Лъв

Днес се учете да употребявате интуицията си за практични цели. За вас е значимо 'око да види, ръка да пипне', само че разберете, че има и неща оттатък това схващане и те работят не по-малко мощно.

Дева

Бъдете съответни, бъдете практични, търсете резултати. Трудно ще ви е да не теоретизирате през множеството време, само че през днешния ден е ден за деяние, не се помайвайте и не говорете наляво и надясно.

Везни

Идеята за целокупност и съгласуваност е толкоз близка до тази за реализиране на някакъв резултат. Просто следвайте задачата си, бъдете фокусирани и не позволявайте на възприятията да замрежват визията ви.

Скорпион

Далеч, по-далеч, оттатък, през днешния ден това е вашата посока. Можете да стигнете на невероятни места, да откриете неповторими неща и хора и да се почувствате по-големи от това прекарване.

Стрелец

Днес доверието в другия ще е вашата магия и вашият кръст. Позволете си да повярвате, позволете си да допуснете някой различен до себе си. Откритостта и доверието в другия ще ви спестят доста бъдещи разочарования.

Козирог

Човек не всеки път може да избегне провалянето, само че не е задължен да одобри капитулацията. Просто приемете нещата каквито са, вземете скъпото, научете урока и тръгнете още веднъж напред.

Водолей

Днес ще се пробвате да разделите света на съставните му елементи, да ги проанализирате, преподредите, разберете, оцените. Доста комплицирана задача. Не се учудвайте, в случай че вечерта ви е тежко на главата.

Риби

Днес ще се въвличате във всевъзможни креативен процеси. Съревнованието ще ви подтиква и възбужда желанието ви за изява. Позволете си да покажете най-хубавото от себе си, светете, радвайте света с творчеството си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР