хороскоп от astrohoroscope.info Овен Хванете ли се да учите нещо

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Хванете ли се да учите нещо
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 12.05.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хванете ли се да учите нещо през днешния ден, просто ще го изследвате от всички страни и ще извадите значимо и меродавно умозаключение. Контактите ви с роднините няма да са супер топли и задушевни, само че пък всичко ще е тъкмо и ясно.

Телец

Ще сте заети да обновявате и преобръщате концепциите за финансовото си положение. Винаги има какво да се направи по този въпрос, по-важното е да не спирате мисълта за изобилието, което свободно тече към вас.

Близнаци

Днес доста елементарно ще променяте настроенията си, ще проявявате самодейност, само че и ще се страхувате да стартирате нещата. Следвайте вътрешния си глас, надскочете страха, скочете в новото.

Рак

Интуицията ви през днешния ден ще е мощна, по-важният въпрос е - по какъв начин се възползвате от нея. В последна сметка тя е инструмент за справяне с всекидневието. Може би ще е добре да мислите, да се ослушате и тогава да действате, вместо противоположното. Поне пробвайте да видите какъв ще е резултатът.

Лъв

Ще имате потребност от независимост, ще имате потребност от гражданска война. Зад привидното ви успокоение, сигурност и неизменност дреме един бунтовник. Разбира се, революции вдигате единствено в краен случай и когато са нарушили спокойствието ви. Вие сте пацифисти по природа. Днес очаквайте провокации и изненади.

Дева

Какво е задачата в живота на индивида, какво е знанието, какво е целостта, за какво в действителност е всичко това. Ние хората приличаме на дървета, имаме си корен, само че имаме и корона и точно тази корона демонстрира какво носим, можем ли да приютим някого под сянката си или растем право нагоре като меч. Каквато и да е нашата посока, каквато и да е нашата цел, най-важното е тя да има резултат и за другите.

Везни

Далечните места, непознатите неща, невероятните хора ще ви подмамват да напуснете уютната си черупка. Може би ще е по-лесно да я понесете със себе си и да се превърнете в един от тези пътешественици, откриващи потънали кораби. И по този начин - не се размечтавайте прекомерно, през днешния ден е ден за проекти, учене и говорене.

Скорпион

Светът ще ви мами, ще ви провокира, ще ви изпитва. Сложен ден, в случай че оставите нещата на произвола или в случай че сами се оставите в неговите обятия. Загърбете страстите, следвайте инстинкта, следвайте логиката, бъдете бойци.

Стрелец

Кой е заслужен да бъде ваш сътрудник, а почтени ли сте самите вие да партнирате със себе си. Дали тревогата или подценяването не са затулен нарцисизъм и фикс идея за важничене. Понаблюдавайте се и поставете нещата в вярната категория.

Козирог

Светът чака вашия досег, вашия ред, вашия разбор. Имате да дадете нещо неповторимо, красиво и необикновено, тъй че просто го направете. За кого другояче са всички прелестни качества, в случай че не, с цел да бъдат споделени.

Водолей

Животът е една луда конкуренция, придружена от риск и искра за лукс. Всеизвестно е, че ориста обича смелите, можете ли да се осмелите? Можете ли да станете огромен състезател?

Риби

Днес е ден, в който би трябвало да се разграничите от другите. Хубаво е възприятието за общественост, само че е значимо да знаете и усещате личното си персонално пространство. И да се погрижите за всички, които допускате вътре, по този начин де - бъдете положителни домакини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР