хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще бъдете онзи огън, на

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще бъдете онзи огън, на
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 03.08.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще бъдете оня огън, на който е прелестно да сгрее човек изтощеното си тяло. Това е добре за близките, само че поради личното ви здраве е добре да регулирате силата на огъня.

Телец

Облаците пред вас ще се разсеят и ще видите какъв брой голословни са били всичките ви страхове. Разпуснете душата си, пътешествайте, радвайте се, бъдете като деца.

Близнаци

Ден мощен за материализация, за действително приложение на концепциите ви. Първото, за което би трябвало да помислите е по какъв начин да се погрижите освен за личния си комфорт, само че и за този на хората към вас. Бъдете запас и ентусиазъм.

Рак

Днес нещата ще се случват постепенно и умерено и няма да е нужно вашето интензивно присъединяване. Е, несъмнено в директната си работа няма по какъв начин да се скатавате, само че там може да се справите без особени старания.

Лъв

Някои от вас през днешния ден ще почувстват силата на въздействието си върху другите. Ще сте уверени в своята безпогрешност и даже да се заблуждавате, ще си спомните обичания си принцип - Може да не съм прав, само че ти можеш да ми се извиниш.

Дева

Днешните обстановки ще ви оказват помощ да преразгледате досегашните събития и да си извършите някои заключения по отношение на бъдещите си дейности. Бъдете практични и не се поддавайте на прочувствени операции.

Везни

За да свършите нещата добре, първо би трябвало да сте наясно какво тъкмо желаете да свършите, само че съответно.След като сте определили задачата, тогава решете по какъв начин ще стигнете до нея крачка по крачка. Ами вие съвсем сте я постигнали след всичко това.

Скорпион

Днес обръщайте по-малко внимание на това какво приказват хората, а повече на това, което вършат. Преднамерено или не, само че думите могат да ви заблудят, по тази причина пък дейностите са по-достоверни.

Стрелец

Днес не просто ще притегляте вниманието на хората към себе си, а напряко ще го приковавате. Днес може да откриете в себе си гения на дресьор - да подчинявате другите със силата само на волята си. Внимавайте защо ще употребявате този новооткрит гений.

Козирог

Убедете се, че сте изцяло в ред от главата до петите, тъй като през днешния ден ще сте толкоз разсеяни, че нищо чудно да тръгнете нанякъде по пантофи или с домашните одежди.

Водолей

Днес борбата ще отстъпи място на съдействието. А би трябвало единствено да извършите първата крачка към разбирателството, вместо да се пробвате непременно да се потвърждавате какъв брой сте велики.

Риби

Може би през днешния ден ще имате предпочитание да промените ситуацията, да започнете нещо ново и вълнуващо. Потърпете, въпреки всичко е лято и не е време за сходни крачки. Не възприемайте прекомерно прочувствено триумфите си, тъй като ще ви костват много материални активи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР