хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят е приятен за вас с

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Денят е приятен за вас с
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 07.03.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е прелестен за вас с непредвидени, занимателни случвания. Обръщайте внимание на знаците и (уж) инцидентните съвпадения, запомнете ги, скоро ще разберете какво значат.

Телец

През този ден нещата стават съществени за вас. Не позволявайте на близките да ви притискат, правете нещата вярно и целесъобразно.

Близнаци

Гледайте далеко и мислете огромно. От вас се чакат велики каузи, не се опитвайте да трансферирате отговорността другиму.

Рак

Давате си сметка за какво е нужно да се лишите от едно или друго. Мотивацията ви е вдъхновяваща, а това отваря още повече благоприятни условия пред вас. Просто действайте!

Лъв

Май е време за пролетно нареждане на дрешника. Хубав ден да се погледнете с сериозно око и да обновите задачите за новия сезон. Пролет иде, премерете роклите.

Дева

Ако разберете границите на своите благоприятни условия, ще можете да действате съгласно тях, вместо да ги оставяте да работят срещу вас и да ви се пречкат.

Везни

Бъдете смели и силата ще се появи. Колебанията ви разфокусират. Обърнете се към себе си, отговорите са в сърцето.

Скорпион

Да гледате най-малко няколко крачки напред е значимо за вас, само че още по-важно е да сте наясно със себе си и да не оставяте страстите да вземат решение вместо вас. Ден за ясна преценка на нещата.

Стрелец

Точност, старание и експедитивност се изискват от вас през днешния ден. Разказите за ваканцията могат да почакат, а вие се залавяйте за деяние.

Козирог

Времето е зложелател на хората, които се пробват да живеят умерено, само че да водите борби с него е обречена идея. Най-добрият лек - приемането!

Водолей

Очарователни и неустоими ще сте през днешния ден, което не значи да сте и капризни. Бъдете признателни за нещата, които имате, по този начин и недоволството ви ще намалее.

Риби

Разсеяно приключвате седмицата. Имате потребност от къса акомодация, по тази причина започнете нещата малко по малко с проект и мисъл. Не следвайте сляпо непознати заповеди, само че и не проявявайте фанатизъм във връзка с личното си мнение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР