Хороскоп на Алена, публикуван във в. Уикенд“Овен Повечето от вас

...
Хороскоп на Алена, публикуван във в. Уикенд“Овен Повечето от вас
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за новата седмица

Хороскоп на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
Повечето от вас ще са настроени по-скоро за занимания и завършения, в сравнение с за работа. Ще изпитвате предпочитание да си угаждате и да вършиме това, което сърцето ви желае. Ще бъдете спонтанни и ще слушате най-много себе си – нещо, което по принцип вършиме, само че през идващите дни тази ваша податливост ще се прояви изключително мощно. Връзките – любовните и другарските, ще бъдат настояща тематика.

Телец
Седмицата ще се окаже изпълненена с повече провокации в прочувствен проект. Възможно е у вас да се породи възприятие, че сътрудникът ви се явява като спънка да осъществите нещо, което желаете, или пък, че не ви дава нещо, което заслужавате. Ако въпросните връзки са значими за вас, по-добре намерете метод да установите баланс сред личните си стремежи и тези на другия човек, вместо да водите безсмислена война.

Близнаци
В дейностите си ще се справяте по-добре, в случай че се вслушвате в гласа на личната си вътрешен глас, вместо да очаквате някои различен да ви сервира наготово търсените отговори. Така ще съумеете елементарно да преодолеете съмненията си и да изберете посоката, по която в последна сметка да поемете. Що се отнася до взаимоотношенията с близките, търпението ви може да бъде сложено на тестване. Бъдете изключително деликатни при общуването си с колегата.

Рак
Точно в този момент евентуално ще търпите развиване в професионалната сфера, само че от вас ще се изисква да сте по-активни и да проявявате инициатилност, вместо да стоите и да чакате нещата просто да се случат. Дали това значи да проведете по-труден диалог, да се впуснете в проучване на непозната територия или нещо друго, при всички случаи ще би трябвало да преодолеете терзанията си и да реагирате по някакъв метод.

Лъв
Ще достигнете до забавни прозрения, в случай че наблюдавате случващотосе към вас и във вас, тъй като ориста ще ви дава знаци дали сте на прав път в някаква област от живота си. казано най-общо, в случай че би трябвало да се случи това, което желаете, и изключително в случай че е обвързвано с богатството на други хора, то тогава ще видите по какъв начин желанието ви се сбъдва или най-малко се приближавате с една сткъпка към неговото реализиране.

Дева
На първо място ще излезе въпросът за вашето персонално успокоение. Каквото и да вършиме, ще се стремите към него – и вкъщи, и на работа, и в любовния ви живот. Периодът е доста подобаващ да си угаждате както намерите за добре, – посредством храна, занимания, удоволствия или разкрасяващи процедури. Дори тези от вас, които по принцип не отдават кой знае какво значение на външния си тип, ще усетят предпочитание да се гласят повече, да си купят нов тоалет.

Везни
През идната седмица вашата дарба да претеглите на везните получаваната информация ще ви бъде потребна, тъй като ще ви защищава от неточности. Периодът не е несъответствуващ за решителни дейности в несъмнено направление, само че преди да ги предприемете, би трябвало да преценявате добре обстановката. Тези от вас, които до момента са се лутали в търсенето на отговори и решения, ще сложат завършек на съмненията си. Периодът е доста подобаващ за личностно или професионално рационализиране.

Скорпион
Препоръката към вас е да се въздържате от всевъзможни крайности – и в желанията, и в постъпките си, и когато изразявате мнение, тъй като другояче може да се основат проблеми. Ще взимате верни решения и връзките ви с околните ще вървят по-гладко, в случай че се опитате да гледате обективно на протичащото се. Вместо да се оплаквате или да изпадате в самосъжаление, звездите ще ви дадат късмет да се дистанцирате от страстите си и да видите обстановката от друг ъгъл.

Стрелец
Каквото и да излезе на дневен ред през тази напрегната седмица, стремете се да постигате баланс. Ако се постанова, може да сте по-твърди и по-решителни, само че въпреки всичко не изпадайте в крайности. Ще имате триумф, в случай че отстоявате своята истина умерено и търпеливо, без да влизате в разправии и кавги. Що се отнася до професионалния ви живот, седмицата ще е много удобна, в случай че следвате метода „ бързай постепенно “.

Козирог
Седмицата ще е плодородна за вас, що се отнася до работата, финансите и бизнеса. Ще преследвате задачите си неуморно и ще имате задоволително сила да работите интензивно, което ще подсигури триумфа ви. Дори тези от вас, които са имали чувството, че тъпчат на едно място, в този момент ще получат късмет да преодолеят буксуването. Каквито и да са упоритостите ви, през идващите дни бъдете по-смели.

Водолей
Очертава се идната седмица да е положителна за представителите на вашия знас – забавни събития няма да липсват и по всяка възможност ще се слечват ненадейно. Каквото и да вършиме в персоналния и в професионалния си живот, не се опитвайте да вършите всичко сами – що получавате нужната ви поддръжка. Периодът е доста подобаващ за взаимни инициативи. Събитията, които евентуално ще се случат, ще имат развиване месеци наред.

Риби
Може да се наложи да се изправите против страха си от промени, да превъзмогнете нечия опозиция или да преодолеете някакво затруднение. В последна сметка смелостта ви ще бъде възнаградена. Във ваша изгода ще е да се водите от вътрешните си чувства и да вършиме това, което ви кара да се чувствате добре, а не да следвате нечии непознати правила и да се притеснявате за това какво ще кажат хората.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР