Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Проблемите ви ще идват

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Проблемите ви ще идват
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 19 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Проблемите ви ще идват от другите, само че в последна сметка са предизвикани от личното ви държание. Опитайте да не търсите виновност и наказние нито за себе си, нито за някой различен. Приемете това, което се случва като урок за вас.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят наподобява подобаващ за пролетно разчистване, почистване и нареждане. Ще действате със размах. Освободете място за новите сили. После ще дишате по-леко. Време да си планирате една чудна лятна почивка.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ден да задълбочите креативните си изяви. Някакъв тип креативна отговорност или отговорно творчество имате за през днешния ден. Обърнете внимание на тези след вас, само че без да прекалявате със препоръките.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес хем ще желаете да пътешествате, хем ще ви се желае да поостанете у дома. Можете да ги извършите и двете - поредно или по едно и също време. Вторият вид е по-ленив - с брошура или тв приемник, а може и да прекалите с похапването по този начин.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще ви вълнуват все неща свързани с придвижване, пътешестване и смяна. Най-важното е да не се разпилявате сред доста планове. Недейте да пускате и пролетната отмалялост удома си. Намерете мотиви за наслада.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Финансовите въпроси не са в цветущо състояние, само че това би трябвало единствено да вимотивира. Вие сте същински бойци и една сложна обстановка единствено разсънва борбения ви дух. Изхърлете отчаянието зад борда.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Малко необичайно ще постъпвате през днешния ден. Хем сте съществени и виновни, хем търсите някой да ви поглези и да ви обърне внимание. Не философствайте прекомерно доста, има практични неща за извършване.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не допускайте възприятието за непълноценност даже да надниква във вашия свят. Бъдете сигурни,че по-доброто следва, а в случай че не е по този начин, вие сами ще го създадете. Просто повдигнете глава нагоре. Все още можете да видите небето, нали? Това е същински мотив за наслада!

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще получите самопризнание за нещата, които сте създали, за тези, които сте помогнали да се случат. Повечето хора са признателни, въпреки и не незабавно. А признанието пък, ще ви даде ново ентусиазъм. Светът в действителност е прелестен!

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Вие сте хора, вярващи в фантазиите. Винаги таите вяра, че по-доброто следва. Макар на моменти да изглеждате наивници или идеалисти, в последна сметка получавате премия. А през днешния ден имате късмет да споделите фантазиите си с другите. Не се опасявайте, разкажете им приказка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР