Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Някой от близките ви

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Някой от близките ви
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 22 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Някой от околните ви няма да ви разреши да спите до късно. Не му се сърдете, ставайки рано, ще имате повече време за себе си, а и да си припомните на кого какво сте дали обещание. Днес се вслушвайте повече във вътрешния си глас и няма да сгрешите. Най-важното обаче е да не нервничите, не е във ваша изгода.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще търсите ред и сигурност в нещата към себе си. Не е изключено да попаднете в някои неуместни обстановки, което ще ви накара да се замислите къде се намирате. Не е нужно да се тормозите, грешката, несъмнено, не е във вас.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте изпълнени с увереност да извършите фантазиите си действителност. И нищо чудно да съумеете. Най-много ще ви вълнуват сърдечните взаимоотношения, а точно там не всичко ще върви безпрепятствено. Може би би трябвало да опитате да сте малко по-малко егоисти.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Трудно ще се адаптирате към условията през днешния ден. Ще ви е нужно повече успокоение. Днес е добър миг да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите артикули, само че не пропускайте да се забавлявате.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Денят е много удобен за вас. Освен, че ще съумеете да дирижирате събитията, може даже да получите някой малък подарък от ориста. Не прекалявайте, обаче с хвалбите, с цел да не си останете “с пръст в устата ”.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Денят не се отличава с някакви особени събития. Отново ще се движите по течението. Не е неприятно да се погрижите за здравето си, даже в случай че единствено си повдигнете настроението, отново е от изгода.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Хубав ден за интелектуални занимания. На изпити може да визиите ослепително, стига да знаете, че има някой, който в действителност има вяра във вас. Лесно ще ви се отдава планирането, тъй че сядайте и започвайте да градите.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ден, в който ще усетите върху себе си благодатта на положителните действия (ако сте правили такива). Нищо чудно в случай че някой сътрудник ви предложи за премия и даже може да получите хвалба от шефа си.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ако вярно си “изиграете картите ” още по здрач ще бъдете опиянени от успеха си. Трябва, да внимавате в картинката и да избягвате да блъфирате, с цел да не паднете в личния си капан.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес бихте могли да имате не дребна изгода от заниманията си. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите и реда в това, което вършите. Но като цяло шансът е на ваша страна.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР