Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста противоречив изглежда днешният

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста противоречив изглежда днешният
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 23 Април! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста спорен наподобява днешният ден, миговете на наслада от живота ще се сменят на моменти на неодобрение и противоположното. Не градете огромни проекти, с цел да не останете след това разочаровани.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Най-после един ден за почивка. Намерете време да останете по-дълго уединено със себе си, дължите си го. Днес е време за разбори и равносметка, не е нужно непознати хора да надничат в душата и мислите ви.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Този ден е като поръчан особено за вас. Ще усетите, че хората в действителност държат на вас и не е нужно да бъдете мнителни. Творческите действия и срещите със сродни души могат да създадат този ден паметен за вас и да слагат началото на едно ново другарство.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Философски взор към света, аналитична мисъл, работниливи ръце - вие сте идеалният реализатор, само че и съвършения управител. Предизвикателствата занапред стартират. Важното е да оставите съвестта си чиста.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Това е денят, в който фантазиите ви могат да се осъществен. Късметът ще е неразделно да вас и няма причина да се мръщите или да сте в неприятно въодушевление. Ако сте тръгнали на път - просто се наслаждавайте, тези мигове са напълно ваши.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не си създавайте ненужно напрежение като си поставяте грандиозни цели, пробвайте най-малко през тези два дни да се отпуснете и да се почувствате човек. Ако ви изискат пари на заем помислете преди да дадете, тъй като може и да не ги видите повече.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ако сте решили да прекарате деня с обичан човек, няма да сбъркате. Днешният ден може да ви сервира и някое бизнес предложение, само че е по-добре да отложите решаването на сходни въпроси. Не се поддавайте на провокации.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Един ден, в който ще предпочетете да приключите незавършените неща от предната седмица. Идеята ви не е неприятна, единствено гледайте да не се преуморявате.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес елементарно бихте могли да се прославите по една или друга причина. Денят е единствено за празнуване и обич. Внимавайте какво вършиме, тъй като персоналният ви образец е инфекциозен, изключително за децата.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес може да се чувствате не толкоз прелестно, колкото би ви се желало, току ще се появяват всякакви незавършени домашни нещица. Опитайте се да гледате по-бодро на света. Дайте си време за отмора, не се опитвайте тъкмо през днешния ден да свършите всичко.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР