Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще имате доста

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще имате доста
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 26 Април! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще имате много неща за споразумяване. Преди обяд гледайте да ограничите разноските си, по този начин или другояче сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни позвънявания и споразумяване на срещи, само че не забравяйте да си записвате къде, по кое време и с кого би трябвало да се видите.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще е малко по-нервен ден от през вчерашния ден, само че пък ще получите положителни финансови вести. Работата с административните служби още веднъж ще ви основава напрежение, в случай че можете прехвърлете тази участ на различен, по-малко прочувствен от вас.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще ви се желае да сте изключително красиви и привлекателни. С малко повече старания можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, единствено ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Служебната работа ще е толкоз доста, че няма да имате време за мисли по персонални въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, единствено ще ви скапе настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията ви може да остане отчаян в упованията си. Бъдете деликатни в харченето, не се изхвърляйте прекомерно. Рано или късно истината за финансовото ви положение ще се разбере.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще би трябвало да докажете, че сте съществени, солидни и на вас може абсолютно да се разчита. Забравете за развлеченията най-малко за няколко дни и се отдайте на работата, в случай че желаете да получите наградата, който желаете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)До обяд ще ви е малко с напрежение, изключително в случай че сте имали дълга и забавна вечер. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с работата си. Не преглеждайте небрежно кореспонденцията си, отделете повече време, може би в някое писмо се крие нещо значимо.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни усещания, само че по-късно ще ви припомнят, че имате много служебни задания. Не се дразнете от неприятното отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си прелестно като вас.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте съумели да свършите набелязаните задания. Не се впрягайте в случай че шефа ви откри недостатъци, вие сте създали каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии упоритости.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прелестното ви въодушевление. Използвайте методичността си, с цел да покажете на останалите, че работата може да се прави и без неспокойствие и мръщене.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР