Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако можете днес да

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако можете днес да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако можете през днешния ден да прекарате вкъщи, в прегръдките на обичан човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази опция, отново гледайте да си останете вкъщи или най-малко прекарайте в най-тесен фамилен кръг – ще се почувствате в действителност обичани.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят може да ви сервира някои не доста благи изненади, само че пробвайте да погледнете нещата откъм радостната им страна. На днешния ден е по-добре да не ходите по държавни институции и да не се опитвайте да се потвърждавате, единствено ще си развалите настроението.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Основните ви задължения ще се ориентирани към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Подранили ли сте или закъснели, не е ясно, по-важното е да извършите нещо в този момент. Не отлагайте повече.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Сякаш всички са стоварили дилемите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, само че за какво би трябвало постоянно да ви нагърбват с толкоз доста неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите по какъв начин се оправят в сходни обстановки.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Добър ден да докажете медиумичните си качества, въпреки всичко не прекалявайте, това може да ви се отрази зле – не е изключено да получите мощно главоболие. Опитайте се през идващите дни да не мислите за работа, това би ви затормозило в допълнение.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ако можете през днешния ден да прекарате вкъщи, в прегръдките на обичан човек, ще се чувствате най-добре. Ако нямате тази опция, отново гледайте да си останете вкъщи или най-малко прекарайте в най-тесен фамилен кръг – ще се почувствате в действителност обичани.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, въпреки и единствено пред екрана на тв приемника. Днес не се отнасяйте прекомерно в проекти за бъдещи приятни преживявания, отделете малко внимание и на директните си отговорности, няма да ви е мъчно да приключите небрежно.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Срещите и диалозите с другари ще ви донесат задоволство за добре прекаран ден. Хубаво е също да извършите проекти за идните дни, не я карайте ден за ден

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Преди обяд ще има сериозна потребност от вас на работното ви място, основно поради професионалните ви умения. Следобеда бихте могли да посветите на някои приятни занимания, само че гледайте измежду тях да не е яденето, през днешния ден можете да качите някой-друг грам.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Трудно може някой да ви измъкне от дълбоките води на мрачното въодушевление. Е, несъмнено и сред вас има по-оптимистично настроени люде, единствено че те са съумели да се оправят със личната си вътрешна неустановеност. Ако ви е чак толкоз тежко - погледнете в Интернет, все ще се разсеете, в случай че не и освен това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР