Хората вярват на какви ли не поверия и ритуали, свързани

...
Хората вярват на какви ли не поверия и ритуали, свързани
Коментари Харесай

С това в джоба си и няма да се отървете от късмет

Хората имат вяра на какви ли не поверия и ритуали, свързани с привличането на шанса. Повечето от тях звучат неуместно на пръв взор, само че пък действието им е съвсем незабавно.
Онези от вас, които мощно имат вяра в силата на кестените и не излизат от у дома, преди да се уверят, че в джоба си имат най-малко 1 – 2 кестена, не могат да се отърват от шанс.

Какво би трябвало да знаем за кестените и тяхната мощ?

Много е значимо, в случай че сте решили да носите кестени в джоба си, всяка есен да ги заменяте с нови такива.

Конски кестен - какви са изгодите за здравето
Тези лъскави топчици в кафяв цвят са неповторими батерии на слънчевата сила. Свикнали сме да ги подритваме, до момента в който се разхождаме в парка, без да си даваме сметка, че те са същинско богатство. Вместо това пъхнете един – два кестена в джоба на дрехата си и се наслаждавайте на позитивната сила, която ще се изсипе върху вас.

Ползи за здравето
Кафявите съкровища ще ви предпазят от неприятното енергийно въздействие. Докато вървите, пъхнете ръката в джоба си и ги подръжте за известно време. Мигновено ще усетите по какъв начин уплътняват енергийното ви поле. С тях можете да предпазвате ставите и сухожилията. Много от хората настояват, че им оказват помощ при дегенеративни болести, както и артрит.

Ако се чувствате нервни, напрегнати и смятате, че шансът в никакъв случай не е на ваша страна, подръжте няколко кестена и позитивните резултати няма да закъснеят.
Ще усетите приток на сила, неприятните мисли ще бъдат прогонени от съзнанието ви и ще се радвате пълноценно на живота си.

Не е късно да повикате и вашия шанс. Преди това обаче се разходете в парка и съберете шепа кафеникави топчици. Приберете ги на несъмнено място. Сложете по 1 – 2 във всяка дреха, която най-често носите върху себе си. Те освен, че не заемат място, само че и не ви обвързват с никакви специфични ритуали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР