Хората все по-малко се интересуват от политика. Този път нямаше

...
Хората все по-малко се интересуват от политика. Този път нямаше
Коментари Харесай

Алгафари: Широко мнозинство с премиер с добър морал

Хората все по-малко се интересуват от политика. Този път нямаше добра акция, имаше единствено ненавист. Допускам кабинет на необятно болшинство и фигура, която е еднообразно отдалечена от всички за министър председател и 4-5 вицепремиери от разнообразни обединения. Това съобщи за " Твоят ден " политическият PR Нидал Алгафари.

" Победители са всички - и тези, които влязоха, и тези, които не съумяха. ГЕРБ са първи, Политическа партия съумяха да удържат, Движение за права и свободи се активизира и стана трета. Не познавам изгубили избори през последните 30 години. Има Такъв Народ също са победили, тъй като съществуват като партия все пак. Губещи са негласувалите, както и смятащите, че нещо ще се промени. Хората все по-малко се интересуват от политика. Този път нямаше добра акция, имаше единствено ненавист. Обединяването не става по този начин ", акцентира той.

Според него кардиналното обединяване е на база Европейски Съюз и НАТО, а другото е русофилско. " Трябва да се види кои са общите цели и по този начин да се обединят ", показа Алгафари.

Арман Бабикян пък сподели иронично, че българският народ е победител. " Борисов им даде обещание, че на 3 октомври бензинът ще падне с левче. Ако някой е не запомнил по какъв начин се лъже, да слуша него. Тези, които трябваше да се обединят и да работят дружно, не го направиха. Политическото лидиране основава цифрите, а не противоположното, както се случи ", съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР