Хората виждат в наше лице основната алтернатива. Изборите не се

...
Хората виждат в наше лице основната алтернатива. Изборите не се
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП ще сложи ред в хаоса

" Хората виждат в наше лице главната опция. Изборите не се вземат решение от социологически изследвания, също така те значително са манипулирани. Има и мнаго огромен прикрит избор ".

Това сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов “ по NOVA NEWS зам.-председателят на Българска социалистическа партия по съдружната политика Атанас Зафиров.

Социалистът е уверен, че хората желаят смяна и такава ще има, само че отхвърли да гадае за следизборните обединения, преди да са минали изборите. А в случай че се стигне да такива диалози, Българска социалистическа партия ще се допита до своите гласоподаватели по какъв начин виждат бъдещото държавно управление.

" Вярвам, че първият мандат ще бъде връчен на Българска социалистическа партия, тъй като ще имаме задоволително огромен резултат, само че още веднъж ще се допитаме до нашите гласоподаватели по какъв начин виждат бъдещия кабинет, когато се стигне до потребност от съдружно ръководство ", съобщи Зафиров.

Той добави, че няма сега в партията спор дали може Българска социалистическа партия да ръководи без Корнелия Нинова да е министър председател.

Относно шпионския скандал Атанас Зафиров съобщи, че би трябвало да се изчака решението на съда, само че в случай че е имало хора, които предават информация на непознато разузнаване, то би трябвало да получат справедливото си наказване и добави, че няма да разяснява неналичието на отношение по въпроса на президента Радев.

От Българска социалистическа партия са уверени, че окомплектоването и модернизирането на армията е наложително, само че за новите самолети Зафиров сподели, че сега по значимо е да се грижим за опазването на здравето, като в случай че столетницата ръководи, през първата година предпочитано ще се грижи за стопанска система и опазване на здравето.

За промяната на модела в здравната система Атанас Зафиров сподели, че ще бъде доста мъчно, само че ще се случи, откакто Българска социалистическа партия постави ред в хаоса, който царува в този момент в този бранш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР