Хората у нас са сред най-пристрастените към умните мобилни телефони.

...
Хората у нас са сред най-пристрастените към умните мобилни телефони.
Коментари Харесай

Проучване: Българите сред най-пристрастените към смартфоните


Хората у нас са измежду най-пристрастените към умните мобилни телефони. 98% от българите не излизат без смарт телефона си, а 48 на 100 се връщат назад да го вземат, в случай че са го не запомнили, даже и с риск да закъснеят за работа. Това сочи изследване на интернационалната компания " Испос ", направено по поръчка на огромен производител на мобилни устройства, съобщи Българска национална телевизия. Допитването е правено през януари, в него са взели участие 502-ма души.

Освен България, в него вземат участие още 11 страни - Австрия, Хърватия, Чехия, Дания, Гърция, Унгария, Полша, Румъния, Сърбия, Словения и Турция. Данните демонстрират още, че българинът ревизира смарт телефона си по няколко пъти на час.

Устройствата се употребяват за търсене на информация, сърфиране в обществените мрежи, четене на новините, потребление на навигацията, както и за връзка с банкови институции. И още - 18 на 100 от потребителите влизат с телефона си в банята, 67 на 100 в кухнята и 51 на 100 в детската стая. България е преди всичко по този индикатор измежду всички 12 страни.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР