Хората трябва да избират политики, а не шоу. Така реагира

...
Хората трябва да избират политики, а не шоу. Така реагира
Коментари Харесай

Крачката в страни на Каракачанов като саможертва, а не като оферта

Хората би трябвало да избират политики, а не шоу. Така реагира в студиото на Нова телевизия Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация. Няколко пъти той отхвърли да отговори на въпроса дали в случай че на идните избори гласуването за войводите ще донесе държавно управление на Бойко Борисов или на Слави Трифонов. Искрен Веселинов не е склонен с този въпрос, защото " има и трети път - да се получи национално отговорно държавно управление ". Именно това дават обещание от Вътрешна македонска революционна организация, по думите на Веселинов това е пътят на държавническо мислене и отговорност, прагматично правене на политика. Така се прави политика и по този начин би трябвало да е, отсече Искрен Веселинов.

Войводата изясни и предлагането, отправено през вчерашния ден от водача му Красимир Каракачанов за " крачка в страни " на водачите от патриотичните обединения. Веселинов посочи, че това може да значи и водачите да не влязат в листите за идните избори, а да остават единствено като мотиватори и ментори в партиите си. Това е един тип водачите да създадат всеотдайност и е персонална поръчка на Каракачанов. Предложението не е отправено към момента непосредствено към Валери Симеонов, Волен Сидеров и Веселин Марешки - партиите, които бяха посочени като възможни сътрудници в бъдещото патриотично обединяване.

" Това което можем да желаеме е да се сътвори тим за бъдещия парламент ", изясни Искрен Веселинов, с цел да не изтече в канала патриотичния избор.

Ако патриотично обединяване не се реализира, Вътрешна македонска революционна организация са подготвени да отидат още веднъж сами на изборите и то с положително самочувствие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР