Хората търсят надеждни спътници в живота, а мениджърите – изпълнителни

...
Хората търсят надеждни спътници в живота, а мениджърите – изпълнителни
Коментари Харесай

Ще се учудите колко много неща не знаете за кръвните групи

Хората търсят надеждни спътници в живота, а мениджърите – изпълнителни и изобретателни чиновници, и даже изискват от претендентите информация от доктор хематолог, където е посочена кръвната им група. Смята се, че комбинирайки хора с избрана кръвна група, може да се сътвори идеалният колектив.

Действително ли характерът на индивида зависи от кръвната му група? Засега – единствено в Япония. В Страната на изгряващото слънце са известни така наречен Speed Dating – бързи срещи. Но има една специфичност – мъжете и дамите наложително се интересуват от кръвната си група.

Японците се ориентират по този начин и при избора на работа. Повсеместно са ситуирани апарати за експресен кръвен разбор – по гари, молове, заведения за хранене. „ Кървавият “ способ се назовава „ кецу-еки-гата “ и се практикува от 30-те години на предишния век. Дали пък в това не се крие тайната на японското икономическо знамение?

Колкото и парадоксално да звучи, всяка кръвна група съдържа генетична информация за тактиката на държание на нашите предшественици, написа "Труд ".

Така да вземем за пример I кръвна група е текла във вените на неандерталците. Те са били ловци, които са воювали за териториите, където могат да се изхранват. Нужни са им били целенасоченост и амбициозност. И до момента носителите на кръвна група 0 се отличават с лидерски качества. Представителите на III кръвна група пък се отличават със блян към самостоятелност.

Но по какъв начин би могла кръвта да запази такова качество като да вземем за пример целеустремеността. Та нали тя се реализира с възпитанието. Но тук се намесва така наречен „ клетъчна памет “.

По мотив този феномен професор Гари Шварц – невролог и психиатър от Университета в Аризона, прави забавно изобретение. По време на здравната си процедура той следи стотици случаи, когато след присаждане на сърце, бял, черен дроб, бъбреци, характерът на реципиента се трансформира. Според експерта всеки вътрешен орган в човешкото тяло има своя биохимическа памет.

И по тази причина, оказали се в нов организъм, клетките на органа му предават „ запаметената “ информация за предходния си притежател. А щом клетките на органите съхраняват информация, за какво да не предположим, че и клетките на кръвта също имат памет?

Разгледани под микроскоп, капките на другите кръвни групи се разграничават. Може би по тази причина постоянно хората от една и съща кръвна група боледуват от едни и същи заболявания. Така да вземем за пример към шарка са по-възприемчиви хората от II и III група. От язва на стомаха и дванадесетопръстника, туберкулоза и жизофрения страдат носителите на I кръвна група.

Ето някои от най-известните персони, носители на другите кръвни групи:

I – Рейгън, Горбачов, Ал Капоне, Елизабет II;

II – Хитлер, Никсън, Картър;

III – Пол Маккарти, Айнщайн;

IV – Христос (по разбор на пример от Торинската плащаница), Джон Фицджералд, Кенеди, Мерилин Монро.

Интересното е, че „ кървавата “ кадрова политика става известна и в други страни. В Съединени американски щати да вземем за пример в обявите за работа могат да се срещнат и условия за кръвната група. Оказва се, че най-трудно е да се открие служащ с IV кръвна група – те са единствено 8%. Останалите три – I, II и III – са почти по равно: 33, 36 и 23 % надлежно.

Всъщност „ кецу-еки-гата “ е самобитно шаманство, нещо като хиромантията, считат биолозите. Връзката сред възникването на кръвните групи при хората и техния метод на живот не е потвърдена.
Кравите имат над 10 кръвни групи, само че това нищо не значи. При кучетата са открити не по-малко от 8 кръвни групи, при котките – три, при конете – над 10. А животните не трансформират метода си на живот. И даже да го трансформират, то сигурно не толкоз често…

Известният американски откривател на паранормални феномени Бред Стайгър отбелязва забавна специфичност: хората с негативен резус-фактор в кръвта са невероятни. Той допуска, че те са или наследници на особена генетична линия на Homo sapiens, или… потомци на извънземни.

Работата е там, че съгласно законите на генетиката можем да наследяваме единствено свойствата, които са имали нашите предшественици, в случай че несъмнено, не става дума за разновидности. А това значи, че в случай че индивидът и маймуната имат общ предшественик, тяхната кръв би трябвало да е съвместима. Но всички примати са с позитивен резус-фактор – безусловно всички!

Откъде тогава някои хора са резус негативни? Излиза, че такива човеци са потомци на различен предшественик. Може би на пришълци?…

Установено е още, че най-високият % носители на негативен резус-фактор – 30%, има измежду испанските баски, израелските евреи с източен генезис, самаритяните и етиопските черни евреи. Докато измежду другите нации броят на носителите на негативен резус-фактор доближава едвам 1%.

Повечето медиуми, знахари, хора с необикновени душевен качества също са с негативен резус-фактор.
Както е известно, има 4 кръвни групи, които се отличават по състав, и по-точно по съществуването на белтъци в кръвните кафези, които се борят с бактериите в организма.

При множеството хора те са резус-положителни. Защо някои хора нямат такива белтъци, е мистерия! Според учените първите хора на Земята с негативен резус-фактор се появяват преди 35 000 години. Как, никой не знае. Но най-популярната доктрина води точно към извънземния генезис на тяхната ДНК.

Ето някои общи характерности на носителите на негативен резус-фактор:

– имат по-висок от „ положителните” хора коефициент на интелигентност;

– нормално са с по-ниска телесна температура;

– душевен и прочувствено са по-устойчиви;

– постоянно са с рижи коси;

– доста са чувствителни към топлота и не обичат студ;

– постоянно са със сини, зелени или светлокафяви очи.

Друг любопитен феномен при тези хора е обвързван с бременността. Известно е, че не може да бъде клониран човек с негативен резус-фактор. Нещо повече, в случай че бременна майка е с негативен резус-фактор, имунната й система ще нападна плода, възприемайки го като непознато тяло. Ето за какво такива дами одобряват специфични медикаменти по време на бременността, които потискат имунитета им. Но за какво личното тяло нападна личните им деца? Тази мистерия няма отговор, само че тя несъмнено работи в интерес на извънземния генезис на тези хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР