Хората стават по-педантични и рационални. Напразно си придирят един на

...
Хората стават по-педантични и рационални. Напразно си придирят един на
Коментари Харесай

Внимание! Днес Е Шестият Лунен Ден! До Вечерта В Никакъв Случай Не Правете Това!

Хората стават по-педантични и рационални. Напразно си придирят един на различен. Заради дреболиите, които в този момент се оказват доста значими, постоянно се изпуска най-главното. Заедно с това Луната прави хората по-отговорни и дисциплинирани. Сега елементарно ще се извърши работа, която изисква акуратност на дейностите. Не е уместно да се взема значимо решение. За световните каузи не доближава интуицията и способността да се плануват следствията. Подходящо е за трудоемка, бавна и монотонна работа, която се удава по-лесно, в сравнение с в другите дни.

Уязвим е стомашно-чревният тракт и нервната система.Да не се вършат интервенции на органите на коремната празнина, да не се вади апендиксът с изключение на при незабавни случаи. Подходящо време за недояждане. Да се заобикаля тежката храна. Тя би трябвало да е лека и еднообразна. Претоварването на стомаха носи повече щета, в сравнение с в друго време. Заемете се с решение на проблеми, касаещи личното ви здраве. Всичко, което извършите в този момент, ще е двойно по-полезно.

6 лунен ден (започва от 11:00 ч на 18 юни продължава до 12:10 ч на 19 юни) В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава опция да приема галактическа сила и галактическа информация. Съвкупността от земния и небесния поток дават опция на човек да осъществя стоящите пред него задания. Можете да деянията своите качества на разнообразни поприща. Нараства способността да се материализират концепциите, а също и благоприятни условия за уголемение на контактите.

Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с непосредствен човек. Ден на интуитивното познание и за служене на другите. В 6-я лунен ден Христос е отправил апостолите си да проповядват.

Днес мислете по-малко. Не затормозявайте съзнанието си с житейски грижи. Оставете мислите свободно да плават. Вашето самочувствие ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако сте тъжни, ще стартират да ви мъчат хронически недъзи. Ако съумеете да се разпуснете, нищо няма да ви заболи, написа Пик.

Ден за обич, примирение и амнистия. През този ден не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. В фамилията може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо потребно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Добър знак е облак на небето или благозвучен звън. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики.

С*кс - В този лунен ден с*ксуални връзки би трябвало да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с боязън. Това е време за класическия с*кс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Нека бъде по-малко с*кс, повече нежни думи, милувки, целувки, обятия и нежности.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Става за покупки на текстилни произведения. Иначе може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.

Гадаене – Благоприятно време за гадаене на бъдещето.

Сънища – Към сънищата се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Символите могат да открият на индивида освен за него, само че и за бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР