Хората се ръководят от егото си. Дори да не са егоисти,

...
Хората се ръководят от егото си.
Дори да не са егоисти,
Коментари Харесай

Ето 10 неща, които няма да се случат, ако обичате истински партньора си

Хората се управляват от егото си.
Дори да не са егоисти, егото и персоналното „ аз “ е главен мотор на всичко, което вършиме. Егото оказва голямо въздействие и във връзките ви. Когато мислите за колегата и връзките си, най-често се фокусирате върху неговите думи и дейности, пробвайки се да разберете дали ви обича същински, какво мисли за вас, следите дейностите му и се стараете да разпознаете сигналите на обич и любов.
Имено егото пречи да погледнете към себе си и да се опитате да разберете дали вие обичате същински колегата си. Има някои неща, които не бихте създали, в случай че го обичате с цялото си сърце и го поставяте преди всичко.
Кои са 10-те неща, които няма да се случат, в случай че обичате същински колегата си?

1. Съзнателно да го поставяте в компрометираща обстановка.
Няма да поставите индивида, който обичате, в неприятно за него състояние. Ще се пробвате по всякакъв начин да го предпазите от компрометиращи обстановки. Не бихте споделили или създали нещо, което да го засегне, изключително пред други хора.

2. Няма да пазите секрети от него.
Човек постоянно има секрети в сърцето си, които в никакъв случай не споделя и това е обикновено. Но в случай че обичате колегата си същински, няма да пазите съществени секрети от него. Връзката ви ще се базира на доверие, неприкритост и почтеност.

3. Няма да издавате неговите секрети.
Истинската обич допуска да сте съидейници в пазенето на секрети. Когато той ви показа нещо, знае, че ще си остане единствено и само сред вас. Ако обичате половинката си, не бихте издали тайните му.

4. Няма да показвате пренебрежение към него.
Когато обичате същински индивида до себе си, вие ще му показвате уважението си. Не бихте създали или споделили нещо, с което да го засегнете и да нараните достолепието му.

5. Няма да го игнорирате и пренебрегвате.
Един от значимите индикатори за същинска обич и съществено отношение към колегата е това дали го игнорирате и пренебрегвате. Когато обичате някого, вие се стараете да му го показвате, а не да се вършиме, че не съществува и че неговото мнение не е значимо за вас.

6. Няма да отблъсквате желанието му за внимание и отдаденост.
Понякога в забързаното всекидневие и комфорта на връзката забравяме да засвидетелстваме отдадеността си на колегата. В такива моменти той може да ни я изиска, да изиска внимание. Ако го обичате същински, ще му го засвидетелствате без да упорствате.

7. Няма да проявявате пренебрежение към фамилията му.
Когато обичате същински колегата си и държите на възприятията му, няма да проявявате пренебрежение към фамилията и околните му без значение дали ги харесвате или не. Чувствата му към тях ще са значими за вас и ще се стараете да опазвате мира посред ви.

8. Няма да отказвате да говорите за значимите неща.
В една здрава връзка, в която сътрудниците освен се обичат, а желаят да надграждат връзката си, ще царува отворена връзка, в която ще се разискват всички проблеми. Когато обичате половинката си, няма да се страхувате от сложните диалози, които целят да изглаждат проблемите.

9. Няма да го оставяте да прави цялата работа.
В любовта и връзките разпределението на отговорностите е доста значимо. За да има баланс и естетика в връзките, и двамата сътрудници би трябвало да се грижат за дома и финансите. Ако обичате същински половинката си, няма да го оставяте да прави всичко самичък, а ще поемате самодейност.

10. Няма да се борите за превъзходство.
Любовта не допуска постоянно съревнование, в което да печелите точки и да взимате превъзходство над колегата си. Балансираните връзки няма да ви карат да се състезавате и да се стремите да печелите всеки спор. Това изтощава връзките и убива любовта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР