Хората се променят с възрастта и опита - така гласеше

...
Хората се променят с възрастта и опита - така гласеше
Коментари Харесай

Деца ли, развод ли... Вижте къде и с кого сгащиха Благой Георгиев снощи!

Хората се трансформират с възрастта и опита - по този начин гласеше една остаряла максима, която, за жал, се оказва погрешна. Хората се трансформират - да, само че единствено в случай че желаят да се трансформират. Това сигурно не се отнася за Благой Георгиев, който явно по този начин се обича и харесва, че в случай че може, самичък ще се цуне...

Знаем, че някогашният футболист излезе като победител от Сървайвър, само че на открито, в действителния живот, го чакаше нещо надалеч по-важно от парите. Любимата му жена (по негови думи преди месеци) изиска бракоразвод, а децата му не бяха виждали татко си повече от три месеца.

След като наговори поредност от блудкави и сладникави нелепости по какъв начин от самото начало в Доминикана е мислил единствено за децата си и всичко е правил за тях, Благо Джизъса си хвана... това нещо под мишница и скъса синджира по клубове.

Да, той не стопира да купонясва, да се раздава да чалгария и да смъква кокона след кокона, вместо да заведе някъде отрочетата си. Снощи, в събота вечер, той бе сгащен не къде да е, а в Пловдив - малко преди да забие в тамошен клуб. Издаде го постната от негов приятел фотография, указваща ясното местоположение на двамата.

Това за следващ път удостовери, че Джизъса неслучайно се върти в Пловдив даже през уикендите. Ванко 1 може и да отхвърля, само че женкарят настойчиво смъква дъщеря му Ивана Главчева. А дали тя ще му се върже, е обособен въпрос.

Тагове: благой георгиев Ванко 1 Благо Джизъса Джизъса Ивана Ивана Главчева Сървайвър футболист
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР