Хората са намерили по-развит разум извън родната си планета. Това

...
Хората са намерили по-развит разум извън родната си планета. Това
Коментари Харесай

Денис Игнатски пише за любовта и бъдещето в дебютния си роман

Хората са намерили по-развит разсъдък отвън родната си планета. Това е основата на доста фантастични творби, само че разликите са в детайлите, в героите, в продължението.

Поредният научно-фантастичен разказ с сходно деяние в бъдещето е литературният дебют „ Конфедерация: Тихата война “ на Денис Игнатски.

 Книгата показва междугалактически съюз на разнообразни чудновати същества, в който ние, земляните, ще изиграем огромна роля. Някъде в бъдещето жители на планетата ни са надскочили развиването и разликите си. Обединени, те се включват в междугалактическа федерация, която дава обещание още повече напредък и благополучие, само че не всичко е прелестно, както изглежда…

„ Конфедерацията е нещо като днешния Европейски съюз “, изясни с усмивка пред Радио София създателят, - „ единствено че от разнообразни планети, с разнообразни раси и същества. “

Главният воин Куберт (от Черноморието) минава през редица тествания в името на федерацията и любовта към обичаната, а пътят му е посипан с доста мъчителни истини за себе си, които в никакъв случай до момента не е знаел.

„ Конфедерация: Тихата война “ ще бъде показана на ревюто „ Алея на книгата “ във Варна, на 6 и 7 август създателят ще бъде специфичен посетител в морската столица и ще раздава подписи.

Чуйте целия диалог с Денис Игнатски.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР