Хората са го казали: По-добре сам, отколкото зле придружен.Би било

...
Хората са го казали: По-добре сам, отколкото зле придружен.Би било
Коментари Харесай

Предимствата да бъдеш сам

Хората са го споделили: По-добре самичък, в сравнение с зле съпроводен.

Би било безпределно пресилено да се каже, че животът без сътрудник е парадайс. Но не е и чак толкоз неприятен. Като при всяка житейска обстановка и тук важи правилото да се извлече най-хубавото от нея. Следните осем съвета ще ви оказват помощ да откриете преимуществата да нямаш сътрудник.

1. Фокусирайте се върху желанията и фантазиите си.

Сингъл интервалите са отличен късмет да употребите цялата си сила и време, които другояче бихте посветили на интимния си сътрудник, за реализиране на личните цели. Дали това ще бъде вълнуващо образование, забавна кариера или дълго мечтано странствуване – гъвкавостта и свободата на ергенския живот откриват напълно нови благоприятни условия.

2. Поддържайте положителни другарства.

Нека бъдем почтени – съвсем всеки привързан рано или късно избира да прекарва вечерите си комфортно сврян на дивана, вместо да се отдава на нощен живот и спонтанни случки с другари. Много по-лесно е да отделяш време за приятелите си, когато си самостоятелен – и безусловно би трябвало да се възползвате от тази опция.

3. Наслаждавайте се на свободата си.

Разбира се, не всеки път е елементарно да прекарваш прелестно времето си, когато си самичък. Най-вече в случай че раздялата с предходния сътрудник е още прясна и се постанова да подредиш отначало живота си. Въпреки това се постарайте да извлечете най-хубавото от самотата си – в края на краищата може би в никакъв случай повече няма да ви се даде такава опция.

4. Търсете самопризнание по други пътища.

Един фактор, който е значим за самочувствието на множеството хора, а точно признанието, че са харесвани такива, каквито са, при необвързаните постоянно липсва. Затова би трябвало да потърсите други пътища да подсилите самооценката си – което може да се окаже положително упражнение за взаимния живот. Разбира се, прелестно е да те хвалят и да ти споделят, че си превъзходен, само че по-добре е да работиш върху себе си, с цел да бъдеш заслужен и мечтан сътрудник в една бъдеща сериозна връзка.

5. Експериментирайте.

Ергенският живот предлага безчет благоприятни условия да се развихрите същински на любовния фронт. Кратък флирт тук, малко премеждие там – в този интервал пред творчеството и желанието за изпробване няма загради.

6. Уважавайте другия.

Който желае да се любува на ергенския живот без задръжки и да натрупа „ бройки “, не трябва да не помни, че с цел да заобикаля непотребни драми, би трябвало да почита личността на другия. Естествено, смисълът и задачата на „ еднодневките “ е да не задълбочаваш връзките си с отсрещния и да спазваш прочувствена отдалеченост, само че въпреки всичко би трябвало да внимаваш да не го нараниш.

7. Бъдете поредни.

Нерядко хора, претърпели несполучлива връзка, бързат да се впуснат в идната, преди още да са подготвени и въпреки да усещат, че ще им се отрази добре, в случай че останат сами известно време. В този случай се постанова да бъдете по-строги непреклонни към себе си. Колкото и сладка да е тя (или сладостен да е той!), би трябвало да устоите на изкушението и да си припомните какво в действителност желаете и от какво имате потребност.

8. Не позволявайте да ви въздействат.

Винаги ще се намерят „ доброжелатели “, които ще ви попитат за какво още сте сами, откакто е минало повечко време от последната ви връзка. Не допускайте сходни „ стрелички “ да ви извадят от равновесие! Много хора не съумяват да стоят изправени и крепко стъпили на личните си два крайници, вие обаче не сте от тях!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР