Хората от градския транспорт се зачудиха защо и от какво

...
Хората от градския транспорт се зачудиха защо и от какво
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Ако не изпълнят исканията ни ще потрябват железни решетки

Хората от градския превоз се зачудиха за какво и от какво се пазят депутатите, с цел да поставят ограждения и решетки. Нямаме никакво планове да смъкваме държавното управление. Ако иман нови избори няма да има мощ, която да може да завоюва доверието на българските жители и още веднъж няма да има болшинство, а още веднъж един каламбур от партии. Искаме да чуят настояванията ни. Това съобщи икономистът от КТ " Подкрепа " Ваня Григорова в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

„ Управляващите не ни чуват от януари. Цената на билетчето за градския превоз в София може да се вдигне. Асен Василев го подмятна като опция за справяне с тежката обстановка. Аз не считам, че това е пътят, за гарантиране на безвъзмезден градски превоз в бъдеще. Само по този начин могат да се реализиран някакви зелени цени “, уточни тя.

Ваня Григорова напомни, че има подписано съглашение за 10% нарастване на заплатите в Градския превоз всяка година. „ Общината споделила, че няма да може да ги даде. След това обаче бяха изпълнени нашите претенции. Въпросът е да се резервира това предписание “, добави тя.

„ Трябва да се разбере, че общинските сдружения дължат 55 млн. лв. за горива, за защита на служителите на реда и редица други неща. Няма средства за финансови вложения, за аварийни елементи и така нататък Ако не се провиснал незабавно средства ние ще организираме стачка ", съобщи синдикалистът.

" По думите на финансовия министър средствата не се харчели вярно и по тази причина предстоят одити. Това обаче съгласно нас е предлог да не се дадат средства. Ако обединението не реализира единодушие за нарастване на минималната работна заплата, тогава ще им трябват стоманените решетки “, закани се Григорова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР