Хората около Борисов в момента са такива, че казват това,

...
Хората около Борисов в момента са такива, че казват това,
Коментари Харесай

Цветанов: Хората около Борисов казват това, което иска да чуе

Хората към Борисов сега са такива, че споделят това, което желае да чуе, а не това, което е истина. Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов в студиото на bTV тази заран. На въпрос дали поддържа контакт с премиера Борисов, който показа неотдавна, че се чуват с Цветанов отвреме напреме чисто другарски, някогашният втори в ГЕРБ отговори: "  Мога да кажа, че някой път се чуваме чисто делово, само че ще е лицемерно, в случай че кажа, че е другарски ". След това посочи, че към този момент е много по-дистанциран от партията и няма никакво отношение към предизборния щаб и акцията за кметските избори.

" Човек може да направи по-задълбочен разбор и да продължи напред. Аз продължих напред. Подобни интервали постоянно ме стимулират. Смятам, че задачите, които си слагам, ще дадат резултати ", показа още той по повод новия си план, който разгласи преди дни - Евро-атлантически център за сигурност.

Сред първите членове на Центъра са журналистът Христо Христов, проф. Румен Кънчев, проф. Евелина Келбечева, психологът Росен Йорданов, адвокатът Борис Велев, Борислав Велков, анализаторът Кристиян Шкварек, доктор Виктор Серафимов, Евгения Стоянова, Екатерина Борисова, Стоян Георгиев, Драгомир Младенов, Петър Матов и София Цветкова. Активна работа против хибрините офанзиви ще е една от главните функционалности на новата конструкция, изясни Цветанов.

" С опита, който имах в ГЕРБ, считам, че този център в този момент е най-подходящото, което мога да направя. ", сподели Цветанов. Той коментира и шпионския скандал. " Решетников участваше интензивно в президентските избори през 2016 година. Никой не споделяше тогава, че е опасност за националната сигурност ", означи той.

По случая с офанзивата против Национална агенция за приходите Цветанов заключи, че това е резлутат от позволени сложни недостатъци ". " Чух някакви тълкования, че основаването на Евро-атлантическия център е имало нещо общо с пробива в Национална агенция за приходите, чух че закупувам ЧЕЗ, че закупувам медии. Това просто е несериозно. ", сподели още той. 

На въпроса вижда ли вмешателство на ГЕРБ в тази ситуация с БНР Цветанов сподели: Не считам, само че въпреки всичко ГЕРБ носи съответната отговорност, тъй като има болшинство в Народното събрание ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР