Хората, които търсят романтика в приложението за запознанства Tinder, може

...
Хората, които търсят романтика в приложението за запознанства Tinder, може
Коментари Харесай

Търсите любовта? Tinder трябва да види първо личната ви карта

Хората, които търсят романтика в приложението за запознанства Tinder, може скоро да се наложи да покажат първо персоналната си карта, защото услугата цели да обезпечи по-голяма сигурност. В понеделник Tinder разгласи, че ще добави алтернатива за засвидетелствуване на самоличността на консуматори по целия свят в идващите три месеца. Компанията съобщи, че в началото инспекцията няма да е наложителна, в случай че не се изисква от закона. Междувременно изискванeто е задължително за потребителите на Tinder в Япония от 2019 година в опит да се спре достъпът до приложението на лица под 18 години.

Tinder ще съветва решенията си с специалисти, с цел да дефинира кои форми на идентичност да бъдат признати в другите страни и да обезпечи „ обективен, приобщаващ и другарски метод “. От компанията признават, че не всички консуматори биха се чувствали удобно да им дават същинската си идентичност.

„ Знаем, че в доста елементи на света и в границите на обичайно маргинализирани общности хората разполагат с безапелационни аргументи, заради които не могат или не желаят да споделят своята еднаквост в действителния свят с онлайн платформа “, сподели Трейси Брийдън, вицепрезидент в компанията Tinder Match Group.

Миналата година Ирландската комисия за отбрана на данните разгласи, че води следствие за обработката на данните на потребителите от Tinder след " опасения, повдигнати от лица както в Ирландия, по този начин и в целия Европейски Съюз ".

През 2010 година друга платформа за запознанства на Match Group беше санкционирана за нарушение на разпоредбите за отбрана на персоналните данни на GDPR на Европейски Съюз. Базираната в Белгия платформа Twoo заплати солена санкция от 50 000 евро, откакто управляващите откриха, че е събирала информация посредством функционалността „ предложения за контакти “ на приложението нерегламентирано в прорез с  разпоредбите за GDPR.

 
„ Facebook “ дава един милиард $ на инфлуенсъри, с цел да стане известен измежду младите
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР