Хората, които са родени под различните зодиакални значи, отвръщат по

...
Хората, които са родени под различните зодиакални значи, отвръщат по
Коментари Харесай

Как отмъщаваш според зодията

Хората, които са родени под другите зодиакални значи, отвръщат по друг метод на ударите против себе си.
Една резервират хладнокръвие и централизация и даже не демонстрират никаква реакция против провокациите, други пък избухват като вулкан, трети се захващат с кроенето на пъклени проекти за възмездие.
Вижте по какъв начин отмъщава всяка зодия и коя от всичките е най-хубавата в прощаването.
Овен
За тези хора отмъщението е просто мит. Ако ядосате Овен, няма потребност да очаквате възмездие след дни, той ще скочи върху вас на момента. Избухливият яд, който имат неведнъж е мъчителен за заобикалящите ги, само че най-малко няма да очаквате мръсни номера от тях. Казват, каквото мислят непосредствено в очите на съперника.
Телец
Трябва да имате стоманени нерви, с цел да съумеете да ядосате хората Телец. Но въпреки всичко ще пристигна моментът, в който неизбежно ще се изнервят. Запомнете обаче, че бягането с бикове ще ви се стори като лебедова ария, по отношение на възмездие от Телец. Рано или късно, той ще ви даде тежък урок!
Близнаци
Понеже са доста остроумни, Близнаците демонстрират смесени сигнали, даже и след дефинитивно решение за възмездие. Когато ги е заболяло, държанието им е все едно нищо неприятно не се е случило. Не се заблуждавайте - те постоянно знаят доста повече, в сравнение с си мислите! Ще изчакат най-хубавият миг, за удар.
Рак
Хората от тази зодия са добродушни, само че нараните ли ги, стават безмилостни в отмъщението си. Никога няма да се откажат и ще ви причинят болежка, десетки пъти по-силна от това, което те са почувствали. Знайте - няма да изпитат никакви скрупули по-късно! Любовта им става ненавист за секунди.
Лъв
Подобно на зодията Овен, и на Лъвовете не им би трябвало доста време за размисли преди да отмъстят. Действията се случват на момента, в който почувстват че са засегнати или афектирани. Те ще създадат невъзможното, с цел да ви накарат, да се почувствате като безличие. Гневът на хората Лъв е едно същинско цунами.
Дева
Определено една от най-отмъщаващите зодии. Ако сгрешите с Дева, с изключение на, че тя няма да го не помни, ще употребява всички комфортни моменти, с цел да ви подсети какъв брой доста сте отговорни пред нея. 
Везни
Те са извънредно горделиви и елементарно може да ги засегнете, само че като цяло не са отмъстителни. Със сигурност няма да си губят времето с пъклени проекти или черни вълшебства. За тях, най-хубавата самоотбрана е директната словесна офанзива - би трябвало им не повече от 5 мин., с цел да ви " обяснят " кой е виновника и кой би трябвало да се усеща виновен.
 Изключително любопитен хороскоп за март 2021 година Изключително любопитен хороскоп за март 2021 година
През март може да се чака огромно многообразие от промени, само че множеството от тях ще се окажат удобни. Овен За Овните март ще бъде...
Скорпион
Абсолютните водачи в листата на войната и свадите! Те са богове на битките, майстори на огромните кавги, властелини на борбите. Едва ли има по-унищожителна мощ от " ужилване " от Скорпион. Тяхното възмездие се помни дълго време.
Стрелец
Стрелците изобщо не вземат на съществено отмъщението. В съпоставяне с останалите зодии, те умеят на простят най-добре. Но не би трябвало да прекалявате въпреки всичко, тъй като ще усетите моментална стихия. Ако ги нараните - няма смисъл да очаквате нещо хубаво от тях в бъдеще. Просто ще ви не помнят и продължат живота си.
Козирог
 Истинските дефекти на зодиакалните знаци Истинските дефекти на зодиакалните знаци
Всеки от нас има избрани дефекти. Дори да изглеждаме съвършени за себе си, това напълно не е по този начин. Овен За Овните споделят, че са...
Ако в действителност ги заболи, могат да бъдат по-отмъстителни даже от Девата. Ще ви тормозят всекидневно, ще вършат кавги постоянно, когато имат опция и няма да спрат с месеци да ви припомнят какво сте съгрешили по отношение на тях.
Водолей
Както Стрелците, по този начин и родените под този зодиакален знак не си падат доста по отмъщенията. Нараните ли ги въпреки всичко, те просто ще ви пренебрегват и точка. Те ще ви изтрият от листата си с близки и познати вечно. С това, виновникът в действителност се лишава от занимателен и добър другар.
Риби
Тези хора доста елементарно се наскърбяват. Когато ги нарани някой, стартират да описват наляво и надясно какъв брой неприятен човек е въпросният някой. Ще се погрижат, поради това че сте постъпили непочтено и долно по отношение на тях, да разбере цялата ви компания, близки и далечни познати, та даже и такива, който не ви познават.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР