Хората, които продадоха световната купаСветовното първенство по футбол 2022 г.

...
Хората, които продадоха световната купаСветовното първенство по футбол 2022 г.
Коментари Харесай

Домашно кино | Филм за Катар и ФИФА, Сталоун за първи път в сериал

Хората, които продадоха международната купа
Световното състезание по футбол 2022 година в Катар предизвика полярни реакции, а този документален филм наблюдава по какъв начин се стига до присъждането на семейството на една пустинна нация без игрища от международна класа, с дребен интерес към футбола и с доста пари.

Журналистите Хайди Блейк и Джонатан Калвърт разкриват ширещата се корупция във ФИФА, подмолните покупко-продажби и алчността, достигащи своя връх точно през това състезание.

По HBOMax.
Tulsa King
След половин век кариера Силвестър Сталоун ще направи първата си основна роля в сериал: Tulsa King, продукция на Тейлър Шеридан ( " Сикарио ", Mayor of Kingstown, Yellowstone). Сюжетът наблюдава нюйоркския мафиот Дуайт Манфреди, по прякор Генералът, който излиза от пандиза след 25-годишна присъда. Той стартира да гради нова престъпна империя, само че в непознати за него нови действителности в Тълса, Оклахома.
Реклама
Премиера, Paramount+
Fleishman is in Trouble
Драматична поредност от осем епизода по дебютната книга на американската журналистка Тафи Бродесър-Акнер. Героят на Джеси Айзенбърг е неотдавна разведен 41-годишен мъж, който за първи път навлиза в света на приложенията за запознанства и стартира нова глава от живота си, цялостна със полова независимост и женско внимание. Но заниманието му е секнато от неочакваното изгубване на някогашната му брачна половинка (Клеър Дейнс), която го оставя с техните 9- и 11-годишни деца.

Премиера, Hulu


Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР