Хората излязоха, за да поискат да спре тази подмяна, която

...
Хората излязоха, за да поискат да спре тази подмяна, която
Коментари Харесай

Христо Иванов: Хората да помнят кой ги предаде, за да не бъдат изпързаляни отново

Хората излязоха, с цел да изискат да спре тази замяна, която се случи в Народното събрание.

Защото една от партиите, която беше определена с протестен избор и която се кълнеше, че щяла да изчегърта модела, стана част от същия този модел.

Това съобщи съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов довечера на площада пред Народното събрание. Според него хората знаят, че държавното управление прави неточности и има недостатъци, само че са наясно и с огромната идея да държат ГЕРБ и Движение за права и свободи отвън властта.

“Хората излязоха да изискат осъществяването на обещанието. Ние дойдохме на власт да променим страната и внезапно един от съдружните сътрудници обърна палачинката. И по тази причина хората са тук довечера ”, съобщи той по време на на митинга в отбрана на сваления ръководител на Народно събрание Никола Минчев.

“Грешки могат да се намерят, имаше неточности и недостатъци. Как другояче да бъде при толкоз комплицирана коалиция? Кой мисли, че можем да бъде безгрешни, когато би трябвало да бъдат изчистени тези Авгиеви обори? Хората излязоха довечера макар грешките. Те знаят грешките и слабостите, само че огромната идея ”, съобщи той.

Христо Иванов отхвърли тезата на Станислав Трифонов, че партията му “Има подобен народ ” не взе участие в нова коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане ”.

“Какво прави? Връща ги на власт. Сваля от власт това мъчно държавно управление, което е първото след толкоз години доминация на Бойко Борисов. Правителство, което въпреки всичко се пробва да направи някаква смяна. И вместо да го поддържаме, Слави Трифонов му забива нож в гърба. Той им прави работата, само че но не бил в коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи ”, добави той.

Той изрази вяра идната седмица съвестта на народните представители, които бяха определени с протестен избор, да заприказва.

“Надявам се да не разрешат рухването на държавното управление. Ако това въпреки всичко се случи, най-вероятно отиваме на избори. И по тази причина има съответно виновни политици, които би трябвало да се изправят пред хората и те да се произнесат. Зависи от жителите, в случай че в последна сметка съвестта на депутатите не удържи ”, разяснява Иванов.

“Хубаво е да помнят тези събития, да помнят кой ги съобщи, кой ги излъга, с цел да не разрешат идващия път да бъдат изпързаляни по този метод. Защото това се случва пред очите ни ”, добави той.

Депутатът от “Демократична България ” Ивайло Мирчев съобщи, че повратът в държанието на Има Такъв Народ е за доста пари, а Северна Македония е единствено предлог.

“Не става дума за разкъсване на нишката с съдружни сътрудници, а за избрани ползи, които явно не бяха задоволени. Става дума за пари, за доста пари, не за Северна Македония, за интервенция на избрани кръгове в българския бизнес, които задействаха партията на Слави Трифонов да направи нещо немислимо и да съобщи доверието на хората ”, разяснява той.

“Това, което зависи от нас депутатите, ще го създадем, само че зависи от хората на открито. Подземният свят е консолидиран, работят с точност да смъкват държавното управление, да спрат инспекциите на Капитан Андреево и да продължат всички далавери в страната, които бяха по времето на предходните ръководства ”, добави той.

“В Народно събрание ние към този момент нямаме болшинство, има едни партии, които гласоподават по избран метод и би трябвало да разбираем на депутатите в Има Такъв Народ, и да бъде оказан напън от улицата върху тях, тъй като с нашите депутати, на Политическа партия и на Българска социалистическа партия да се направи държавно управление ”, сподели още Ивайло Мирчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР