Хората избират БСП заради това, което липсва най-много в обществето

...
Хората избират БСП заради това, което липсва най-много в обществето
Коментари Харесай

БСП за България откри официално кампанията си във Варна с пореца от събития

Хората избират Българска социалистическа партия поради това, което липсва най-вече в обществето ни през днешния ден – полезностите. Това сподели при формалното разкриване на акцията на коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” във Варна водачът на локалните социалисти Борислав Гуцанов. Той пое водещата роля на поредицата от събития в морския град през днешния ден при отсъствието на лидера на листата, ръководителят на партията Корнелия Нинова. Тя не можа персонално да пристигна във Варна, тъй като към момента е под карантина поради Коронавирус -19, с който се сблъсква за повторно от началото на пандемията.



„ Всеки един от нашите претенденти е заслужен да бъде депутат и може да даде доста на страната ”, съобщи Гуцанов. Стотици варненци пристигнаха през днешния ден по обед на входа на Морската градина с цел да се срещнат с лицата от предизборната листа. Кандидатите на „ Българска социалистическа партия за България ” разговаряха с всеки, потърсил персонален контакт с тях и обърнаха внимание на всеки подложен проблем.



„ Ще довършим борбата за пенсиите ”, даде обещание Борислав Гуцанов и добави, че развиването на енергетиката и градежа на АЕЦ „ Белене ” е другият стратегически приоритет, за който ще се борят Българска социалистическа партия и съдружните им сътрудници в идващото Народно заседание. „ Във Варна нещата няма по какъв начин да останат по този начин ”, изрично съобщи той и уточни най-крещящите проблеми на общината. Той акцентира, че сриването на общинските сдружения, които съвсем без исключение са на загуба, и скандалното укриване на замърсяването във Варненското езеро са наказуеми по закон и прокуратурата не може да брани безпределно дейностите и бездействието на локалната власт на ГЕРБ.



Лидерът на варненските социалисти съобщи също, че казусът с кораба „ Вера Су ” единствено удостоверява, че е нужно възобновяване на морската промишленост, от която спасяването и отстраняването на повреди са единствено дребна част. Като морски специалист Гуцанов акцентира, че строителството на нов терминал на пристанище Варна е от основна значимост, тъй като до момента в който в Румъния този отрасъл обезпечава стотици хиляди работни места, у нас пристанищните служащи се редуцират. „ Колко коства автомагистрала „ Хемус ”? Колко коства детските градини и ясли да са безвъзмездни? Само за една година да спрат кражбите и средствата за тези цели на Българска социалистическа партия ще се намерят ”, сподели още Гуцанов.



Той посочи също, че коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” ще бъде диалогична в идващия парламент и е подготвена даже на взаимни отстъпки в името на устойчиво болшинство и постоянно държавно управление, които да се оправят със засилващите се рецесии, пред които е изправена страната ни.

„ Капаните, оставени от ГЕРБ щракнаха ”, това съобщи дългогодишния кмет на Провадия и народен представител Филчо Филев. Той добави, че в този момент на социалистите се пада задачата да избавят общинските лечебни заведения, с цел да имат хората достъп до опазване на здравето и да вземат ограничения за понижаване на цената на енергоносители, каквито са дървата за огрев и които са жизненоважни за доста елементарни българи.

Най-големият проблем на страната е стопяването на българския народ, съобщи Павел Раличков, различен претендент на Българска социалистическа партия с водещо място във варненската листа. Той акцентира, че процесът е освен демографски, само че и културен и цивилизационен и Българска социалистическа партия е единствената партия, която може да го спре.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

публикация 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР