Хората, хранещи се в червени съдове, ограничават приема на храна

...
Хората, хранещи се в червени съдове, ограничават приема на храна
Коментари Харесай

Заложи на червено, за да отслабнеш

Хората, хранещи се в червени съдове, лимитират приема на храна с към 40 % , съгласно специалисти от Швейцария и Германия. Именно потреблението на питиета и ястия от червени чаши и чинии може да помогне за свалянето на килограми, в случай че съдим по резултатите от това ново проучване.

Учените споделят, че тъкмо този цвят ни кара да заобикаляме по-големия банкет на храна поради смисъла, с което най-много свързваме аленото (освен еротичния му привкус, схваща се) като възбрана, заплаха, стоп и паника.

 червени чинии

Червените чаши пък от своя страна могат да спомогнат да пием по-малки количества алкохол , разкриват специалистите.

Същите са на мнение, че по-често би трябвало да се употребяват червени опаковки за по-вредните и калорични храни, с цел да се понижи тяхното ползване .

В анкетата са взели участие десетки студенти, които били накарани да пият чай от сини и червени чаши, като се оказало, че тези, заложили на аленото, са отпили с 44 % по-малко билкова напитка от другите, спрели се на сините чаши.

 червени чинии

"Във втората част на опита раздадохме на близо 100 души гевречета в червени, сини и бели чинии, а най-вече недоизядени тестени артикули бяха останали тъкмо в алените съдове ", разкрива доктор Урсула Аренс, което е член на Британската асоциация по диететика (British Dietetic Association).
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР