Хората дълго време очакваха промяна. И когато се появиха тези

...
Хората дълго време очакваха промяна. И когато се появиха тези
Коментари Харесай

Нешка Робева: Щом народът си иска ГЕРБ, заедно с ДПС и ДБ правят правителство

" Хората дълго време чакаха смяна. И когато се появиха тези младежи, внезапно хората се разсъниха. Повярваха в чистотата на лудостта. За страдание, смяната не се случи както всички я чакаха. Най-страшното и това, което провокира апатията и отхвърли от гласоподаване, е Народното събрание. Простотията, която лъха, тази експанзия. Аз отхвърлих да чувам партиите ", разяснява легендата в художествената гимнастика Нешка Робева пред Bulgaria ON AIR ".

" Вече трети избори народът си желае ГЕРБ. Щом народът си желае ГЕРБ и след тях са Движение за права и свободи, а " Демократична България " е подготвена за всеки да се залепи, те вършат едно държавно управление ", посочи Робева.

Тя сигнализира, че я няма мисълта за България, а вместо това има безочливост.

" Какво значи да направиш коалиция? Всички се радвахме. Направиха стратегии, обрисуваха червени линии. След това тези червени линии излизат виртуални. Знаем, че най-малко половината милиарди от Европейски Съюз ще бъдат откраднати. Но не знаем какво ще стане на следващия ден. Противопоставят се два свята и ние сме въвлечени. Ние сме просто едни пионки, едни въшчици ", акцентира Робева.

" Българинът е чудак и търпи доста, само че в случай че се сбъдне всичко, което ни предсказват " достойните ", и когато се наложи човек да купи един кубик дърва за 200 лв. и не може да си гледа децата... Ще се поохлади ентусиазмът, когато забележим народът по какъв начин се надига. Аз също към този момент нямам доверие, само че се задължих да гласоподавам. На кого да вярваш? ", сподели още именитата треньорка.

Тя уточни, че президентът на Азербайджан попада в листата " Магнитски ", само че в това време ние не се отхвърляме от азерския газ. И настоя, че демокрацията изисква изключителна самодисциплина и честност. По думите ѝ демокрацията е ценене на другото.

" Политиците да излязат от черупката на комфорта и да пожалят този безпределно унизен, болен и отчаян български народ. Само те могат да накарат хората да им повярват с персоналния образец ", приключи Робева.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР