Хора с увреждания от Благоевградска област подготвят протестно писмо до

...
Хора с увреждания от Благоевградска област подготвят протестно писмо до
Коментари Харесай

Паркиране до 3 часа в синя зона за хората с увреждания в Благоевград

Хора с увреждания от Благоевградска област приготвят протестно писмо до Общински съвет против новото ограничаването за престой на обозначените места в синя зона. Досега за хората с увреждания не е имало ограничаване за времето, за което могат да оставят колите си в синя зона, само че към този момент могат да го вършат единствено за три астрономически часа.

" Аз напълно инцидентно разбрах, че колата ми е вдигната на углавен паркинг и отидох при шефа на паркинги и гаражи господин Атанасов и той сподели, че номерът на талона бил избледнял - името и фотографията се вижда и може да се разбере на кой е колата, къде е паркирана и по този начин ", сподели Васил Тодоров.

Председателят на Общински съвет - Благоевград Андон Тодоров сподели, че януари месец предходната година са направени тези промени в наредбата по предложение на кмета и означи, че очевидно има " някакво недовиждане и от страна на Общински съвет ".

" Всеки може да ревизира в чл.19а, ал.11, т.4 има несъгласие в текста, където първоначално първо изречение написа, че хората с увреждания паркират тук-там за безкрайно време, а в края на текста е записано до 3 аса. Ние сме подхванати ограничения за поправяне на тази разпоредба и в най-скоро време ще бъдат осъществени и промени в наредбата ", сподели Тодоров.

Вижте още във видеото.

Автор: Владислава Миланова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР