Хонорарите на някои хвръкнаха до небесата, но на други не

...
Хонорарите на някои хвръкнаха до небесата, но на други не
Коментари Харесай

Брои си парите! Васил Найденов пълни джобове 3 пъти по-бързо...

Хонорарите на някои хвръкнаха до небесата, само че на други не им върви 

Наближава Коледа и Нова година, а с тях и пазарлъците за по-високи възнаграждения на звездите. И в този случай поговорката " Ден година храни " ще важи с цялостна мощ за родните известни персони, множеството от които към този момент от дълго време са си уредили участията.

 Примата на родната известна музика Лили Иванова от години не поема участия на Нова година, тъй като хотелиерите не съумяват да извадят хонорар от 100 хиляди лв. и да си я разрешат. За сметка на това пък Васил Найденов е склонен и на надалеч по-скромна сума, само че пък е съумял да си уреди цели три участия - на 30, 31 декември и 1 януари.

За по-малко от 2 часа концертна стратегия на всяко от участията си, той ще прибере прибере по 15 хиляди лв., като новата 2023 година за него ще стартира със свежи близо 50 бона в банковата сметка. На 30 декември Кеца ще пее в първокласния хотел на Дарина Павлова в " Златни пясъци ".

На идната заран ще тръгне за Велико Търново, където в новогодишната нощ ще забавлява гостите в кръчмата на фолкзвездата Галена и брачният партньор ѝ дружно с подгряващата си звезда - фолкдивата Деси Слава. Кувертите там са сред 300 и 400 лева на човек. А на 1 януари, когато чества и имения си ден, Васил Найденов ще се върне още веднъж на морето, единствено че в Албена, където ще пее в 5-звезден хотел. 

Рачков пък, в новогодишната нощ ще води празничната стратегия в чисто нов 5-звезден хотел във Велинград, като любопитното в тази ситуация е, че ценоразписа на комика е почасов. Така за 60 минути той ще вземе по 4 хиляди лв., с цел да забавлява гостите, само че както знаем - тези празненства нормално не престават много над оповестеното време, тъй че артистът ще прибере най-малко 16 хиляди лв., което обаче е 3 пъти по-малко от изкараното от Васко Кеца.

Краси Радков е избрал да посрещне Нова година в Доминикана, където, несъмнено, няма да бъде единствено на отмора. Той е част от организацията на огромна родна туристическа организация, по-конкретно от оферта за посрещане на 2023-та. Тези, които желаят да прекарат една седмица в екзотика и забавление, би трябвало да се бръкнат със 7 хиляди лв.. Заедно с Радков там ще бъдат още Тончо Токмакчиев, Галена и Фики Стораро.

Престоят и пътят на изпълнителите се поемали от уредниците, а хонорарите им са настрана. Галена и Фики ще приберат най-малко по 10 бона, а Краси Радков - по 2500 лв. на час. Колегата му Тончо Токмакчиев ще е с два пъти по-нисък хонорар.

Силвия Кацарова май единствено няма да е изключително удовлетворена от тазгодишните си новогодишни задължения, тъй като е трябвало да пее в хотел в Пампорово, само че в последния миг уредниците са предпочели новият фолкидол Меди, а Кацарова останала за Коледа, когато се заплащат по-ниски възнаграждения. Нейната цена е 5 хиляди лв., колкото прибира и Тони Димитрова.

На Нова година тя ще бъде в родния Бургас, където, в най-скъпия хотел, в компанията на Драго Драганов и Миро. Кувертите за първокласния комплекс стартират от 1848 лв. и стигат до 8046 лв. според от типа стая и броя на нощувките, които гостите желаят.

Край морето първа новогодишна наздравица ще вдигне и Ники Кънчев. Дълги години той не поемаше да води новогодишни празненства, а единствено фирмени събития през декември.

На този 31 декември той ще бъде в най-новия хотел в " Св. св. Константин и Елена " дружно с Графа и Хилда Казасян, а хонорара му не пада под 3 бона, написа " Флагман ".

Руслан Мъйнов пък ще забавлява гостите в хотел в Кранево, за което ще обогати банковата си сметка с по 2 бона за пеене и водене по едно и също време.

Комплексите в зимните курорти тази година са икономисали от бюджет за реализатори и в прекомерно малко от тях ще има примамливи музикални стратегии. Дарина Павлова обаче не пести средства и в хотела ѝ в Боровец на 31 декември ще се изявяват Кирил Маричков и " Фондацията ", които са водачи по хонорар в рока, прибирайки сред 12 и 15 хиляди лв.. Те обаче разделят сумата на 5, като максимален къс вземат Маричков, Дони и Иван Лечев.

В националната музика пък, ненадмината е Николина Чакърдъкова, чиято цена не пада под 15 хиляди, против които обаче тя изнася цялостен театър и постоянно е придружавана от цялостен рейс антураж танцьори и музиканти. Тази година тя ще извива глас в хотел във Велинград, като след нея на същата сцена ще се качи и Нели Рангелова, чийто хонорар е надалеч по-скромен - тя ще пее против 2-3 хиляди лв., колкото взима и Кристина Димитрова, която тази година ще пее без Орлин Горанов в един от хотелите на Витоша.

Участия за Нова година изрично са отказали Йорданка Христова, Маргарита Хранова, Мими Иванова, дует " Ритон " и Георги Христов, които вместо на работа ще честват в домакински уют.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР