Honda загатна за появата на новото поколение Honda CR-V като

...
Honda загатна за появата на новото поколение Honda CR-V като
Коментари Харесай

Honda показа интериора на новото CR-V

Honda загатна за появяването на новото потомство Honda CR-V като сподели интериора на известния кросоувър и разкри малко повече за премиерата. Тя ще се състои на 12 юли, когато ще забележим повече от „ джипа “. Преди няколко месеца се появиха фотоси на китайското министерство на промишлеността и осведомителните технологии, което на процедура разкри екстериора на базовия модел, само че въпреки всичко ще е забавно да забележим другите модификации.
`Honda

В интериора няма доста изненади и той е съвсем еднакъв с този на последното потомство Civic, което видяхме предходната година. Единствената разлика откриваме в централната подпора и лоста за скоростите. Малки разлики има в корите на вратите и горната част на таблото. Пред лидера е подложен цифров километраж, а в междинната част на таблото виждаме и екрана на инфотеймънт системата.
`Honda

Все още не се знае нищо за задвижването и с какви мотори ще се предлага CR-V, само че базирайки се на тактиката на Honda, то чакаме само хибридни версии, комбиниращи бензинов мотор и електромотор. Повече ще разберем по-късно повече от две седмици, когато Honda ще разкрие детайлностите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР