Honda взе решение да вгражда авангардната навигационната система NAVI SYSTEM

...
Honda взе решение да вгражда авангардната навигационната система NAVI SYSTEM
Коментари Харесай

Всеки Honda Gold Wing 2018 ще бъде с навигация

Honda взе решение да вгражда авангардната навигационната система NAVI SYSTEM във всички европейски модели от серията Gold Wing, в това число и в базовия GL1800B, което не беше планувано авансово. Точно за началото на сезона през май в България идва цялата GL серия за 2018: базовият Gold Wing (GL1800B) & Gold Wing TOUR (GL1800 & GL1800DA).

От дебюта си през 1975 година като GL1000 първокласният Gold Wing е приет за връх на мотоциклетизма, като машина с власт, изтънченост, надеждност и комфорт, даже и за най-далечни дестинации.



Днес към този момент е с нов, по-мощен и динамичен 6-цилиндров мотор вид боксер - с впечатляващ въртящ миг, само че с понижен разход на гориво. Новият GL1800 Gold Wing е олекотен с до 48 кг (в взаимозависимост от версията) по отношение на предходния модел. Силовият елемент разполага с четири работни режима: TOUR, SPORT, ECON и RAIN. Механичната трансмисия към този момент е 6-степенна, а новата автоматизирана Dual Clutch Transmission (DCT) - 7-степенна, с равномерен съединител, а превключването на скоростите и смяната на оборотите се настройват съгласно темперамента и условията на лидера.

Многото екстри при D версията: еърбег, триканален Bluetooth, със система, подпомагаща потеглянето при надолнище , Apple CarPlay, старт/стоп система, както и мудна задна и предна скорост могат да удовлетворят и най-претенциозните почитатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР