Honda възражда легендарния си модел Insight, като по време на международното изложение

...
Honda възражда легендарния си модел Insight,
като по време на международното
изложение
Коментари Харесай

Автосалон Ню Йорк 2018: Световна премиера на новата Honda Insight

Honda възражда именития си модел Insight, като по време на международното изложение в Ню Йорк, което стартира на 30 март, показва напълно новото поколение на хибридния модел.

Петместният първокласен автомобил, който ще бъде стартиран на пазара през лятото на тази година, дава обещание да предложи богато стандартно съоръжение, както и последните новости в региона на активната сигурност, с които могат да се похвалят от Honda. В оборудването на новия Insight са включени системата Honda Sensing®, опция за цялостна синхронизация на мобилни телефони с Apple CarPlay™ и Android Auto™, структурирани седалки, третото поколение на новаторската двумотор хибридна задвижваща система на Honda, батерийният блок на която е интегриран под задните седалки.

Новата Honda Insight, която е създадена на платформата на десетото потомство на Civic, ще се предлага в три равнища на съоръжение, като даже базовата версия ще разполага с изцяло диодни фарове и задни светлини, 16-цолови алуминиеви джанти, външни огледала с затопляне, пускане на двигателя с бутон и други.



При новия Insight, от Honda са обърнали сериозно внимание върху активната безопасност, като колата идва със система за предизвестие при опасност от удар, система за отбягване на удар, задържане на транспортното средство в пътното платно, адаптивен круз-контрол, система за следване на движещо се отпред превозно средство при ниска скорост на движение и други.

Задвижващата система на Honda Insight 2019 е съставена от 1.5 литров мотор, електромотор и литиево-йонен батериен блок, като общата оптималната мощ е 151 конски сили. Системата разрешава на водача да избира сред три основни режима на работа- NORMAL, ECON и SPORT, а на волана има самостоятелен бутон, който дава възможност за избор сред три равнища на регенериране на спирачната сила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР