HONDA разпространи първата официална информация, снимки и видео на изцяло

...
HONDA разпространи първата официална информация, снимки и видео на изцяло
Коментари Харесай

Това е новата HONDA CIVIC TYPE R

HONDA популяризира първата публична информация, фотоси и видео на напълно новото потомство на спортната емблема на марката- CIVIC TYPE R.

От HONDA разясняват, че новата генерация на CIVIC TYPE R, която при започване на април тази година сложи за автомобил с предно предаване на пистата Сузука и ще бъде стартирана на европейския пазар при започване на идната година, е най-вълнуващата версия в цялата история на модела.

По отношение на новото потомство на CIVIC TYPE R от HONDA разясняват, че екипът на марката е обърнал съществено внимание на аеродинамиката на купето. То към този момент е осезаемо по-ниско и по-широко и надградено с спомагателни аеродинамични детайли, и подчертано благодарение на нови 19-цолови джанти и особено създадени за модификацията гуми Michelin Pilot Sport 4S.

Без да навлизат в доста детайлности, от HONDA споделят, че новата генерация на спортната кола ще бъде налична в четири съществени цвята- Rallye Red, Racing Blue, Crystal Black и Sonic Grey Pearls, а лидерът ще може да избира сред три съществени режима на работа- Comfort, Sport и +R, какот и на напълно нов с опция за персонализация Individual Mode, и на записи от бордовата Honda LogR система.



"С напълно новия Civic Type R, инженерите на Honda още веднъж реализираха задачата за основаването на най-възнаграждаващото преживяване при шофиране в сегмента на спортните хечбек коли ", разяснява Том Гарднър, старши вицепрезидент на Honda Motor Europe.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР