Honda патентова иновативна система, която има за цел да подобри

...
Honda патентова иновативна система, която има за цел да подобри
Коментари Харесай

Honda патентова сгъваеми прагове

Honda патентова новаторска система, която има за цел да усъвършенства аеродинамиката на автомобила, като по едно и също време с това не пречи на шофирането с ниска скорост и не въздейства на външния тип на автомобила. Новата функционалност предлага преносими аеродинамични детайли на праговете, които да подобрят държанието при шофиране с висока скорост и по автомагистрали.
`Honda

Системата може да бъде сложена както на нови коли, по този начин и на към този момент създадени такива, като просто бъдат добавени удълженията. Функционалността на системата в действителност е много елементарна, само че от Honda настояват, че е много ефикасна. Чрез бутон или при постигане на избрана скорост, праговете ще се „ разгъват “, като по този метод ще „ усъвършенства аеродинамичните характерности на автомобила, без да въздейства на външния му тип и без да пречи на шофирането с ниска скорост “, споделят от Honda.

Благодарение на новите детайли върху страничните прагове ще се понижи потокът на въздух, който отива право към задните гуми, като също така ще се води въздушният поток от долната част на автомобила и надлежно ще бъде отвеждан отвън автомобила, а не под него, както става сега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР