Холивудският екшън актьор Стивън Сегал посети затворническия лагер Еленовка, който

...
Холивудският екшън актьор Стивън Сегал посети затворническия лагер Еленовка, който
Коментари Харесай

Холивудската звезда Стивън Сегал посети затвор в ДНР

Холивудският екшън артист Стивън Сегал посети затворническия лагер " Еленовка ", който се намира на територията на Донецката Народна република. Той и още задгранични публицисти се срещнаха на място с събитията след удара на украински военни по колонията. Това стана ясно от оповестени фотоси в Телеграм.

Визитата на звездата се случва, откакто 50 души бяха убити и десетки други бяха ранени на 29 юли при смъртоносна украинска аатка на пандиза. Русия каегорично твърди, че украинската войска е употребила доставени от Съединени американски щати ракети HIMARS, с цел да удари пандиза. Украинските въоръжени сили отхвърлиха отговорността, като споделиха, че съветската артилерия е нацелила пандиза, с цел да прикрие малтретирането на държаните там военнопленици, които са най-вече от националистическия полк " Азов ". Те бяха настанени в " Еленовка " по категорично гледище на преговорните екипи, когато се предаваха, след обкръжението на цех " Азовстал " в Маиупол.

На фрагментите се вижда по какъв начин 70-годишният Сегал беседва със пандизчии през решетките. По-късно той е сниман в разрушената постройка в град Еленовка в Донецка област.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР